Συνεχίζεται ο διαγωνισμός της HTC

99

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον κορυφαίο σχεδιασμό και την καινοτομία τους, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τον διαγωνισμό HTC Fun Fridays. Μετά από την απήχηση που είχε ο διαγωνισμός HTC Fun Fridays, η HTC θα συνεχίζει να χαρίζει σε τυχερούς μέσω Facebook καθόλη τη διάρκεια του Μαρτίου ένα Smartphone HTC Wildfire S.

Mέσω της σελίδας της HTC στο Facebook, κάθε Παρασκευή του Μαρτίου (2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3) όσοι επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη σελίδα της HTC στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/htcgreece, να πατήσουν “Like” και να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός κάθε εβδομάδας θα ξεκινάει το πρωί στις 10:00 και θα ολοκληρώνεται το απόγευμα στις 18:00, ενώ ο νικητής του HTC Wildfire S θα ανακοινώνεται αμέσως μετά.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο και την Κυριακή, 24 και 25 Μαρτίου, εν’ όψη της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, η HTC με νέο διαγωνισμό, θα χαρίσει σε έναν τυχερό ένα Smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio!!