Συνεργασία της Uber με την εφαρμογή Snapchat

313

Τη συνεργασία με την εφαρμογή Snapchat και για τους επιβάτες στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Uber.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «τον περασμένο Νοέμβριο, επανασχεδιάσαμε την εφαρμογή μας, με βάση ένα απλό ερώτημα: “Πού πηγαίνεις;” Ξεκινάμε, δηλαδή, με τον δικό σου προορισμό ώστε να μπορείς να φτάσεις εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα και επίσης να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι προσαρμοσμένο σε σένα.

Αλλά αυτό που αντιληφθήκαμε είναι ότι… δεν είναι μόνο πώς πηγαίνεις κάπου. Συχνά πηγαίνεις κάπου για να συναντήσεις κάποιον.

Προχωράμε, λοιπόν, σε μία ενσωμάτωση με το Snapchat στην Ελλάδα. Μπορείς να ξεκλειδώσεις ειδικά Snapchat φίλτρα ώστε να κάνεις Snap κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. Οι μέρες που έπρεπε να πηγαίνεις από τη μία εφαρμογή στην άλλη πέρασαν. Τώρα μπορείς να έχεις… περισσότερο fun στον δρόμο σου για να συναντήσεις κάποιον.

Τώρα μπορείς να έχεις έναν διασκεδαστικό και social τρόπο να μοιραστείς ότι είσαι σε ένα Uber. Είτε θέλεις να ξέρουν οι φίλοι πότε θα φτάσεις με τα ETA (Εκτιμώμενος Χρόνος Άφιξης) φίλτρα μας, είτε να δείξεις πώς κινείσαι με τα ride filters ή ακόμα και να επιλέξεις ένα mystery filter για μία επιπλέον έκπληξη.

Πώς δουλεύει:

Αν είσαι ήδη χρήστης Snapchat και βρίσκεσαι σε ένα Uber, θα βρεις μία Snap card στο Uber feed. Απλώς διάλεξε τον τύπο του φίλτρου που θέλεις να ξεκλειδώσεις, βγάλε τη selfie σου και swipe! Μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιήσεις φίλτρα Uber με κάποιο άλλο snap φακό, για… διπλή διασκέδαση.

Ξεκινώντας από σήμερα, η ενσωμάτωση με το snapchat θα είναι γεγονός για τους επιβάτες της Ελλάδας και σε Android και σε iOS».