Συνεργασία Nova και Makro

70

Με στόχο την επιβράβευση των αφοσιωμένων πελατών Nova Professional, η Novaπροχώρησε σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρεμπορικής της Ελλάδας, τη MAKRO Cash and Carry. Οι συνδρομητές που διαθέτουν το κορυφαίο περιεχόμενο μέσω των αθλητικών καναλιών της Nova σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ξενοδοχεία, τώρα πλέον διαθέτουν και κορυφαίες προσφορές αποκλειστικά στα καταστήματα ΜAKRO.

 

Η Nova εξασφάλισε για τους συνδρομητές Νovaprofessionalμοναδικές προσφορές για αγορές προϊόντων από τα καταστήματα της ΜΑKRO μέσω κουπονιών που εσωκλείονται στον μηνιαίο λογαριασμό. Για τους υφιστάμενους πελάτες MAKRO, η εξαργύρωση των κουπονιών πραγματοποιείται απλά και μόνο με την επίδειξη του τελευταίου λογαριασμού NOVAProfessional. Για όσους συνδρομητές NovaProfessional δεν είναι ακόμη πελάτες της ΜΑKRO, η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια, αφού ολοκληρώσουν την εύκολη και άμεση διαδικασία εγγραφής τους σε όποιο κατάστημα ΜΑKRO τους εξυπηρετεί.

 

Οι αποκλειστικές προσφορές που εξασφάλισε η Novaγια τους πελάτες NovaProfessional και ΜAKROpassport, θα αφορούν σε προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινή λειτουργία ενός καταστήματος και θα ποικίλουν από μήνα σε μήνα.

 

Μια κορυφαία προσφορά επιβράβευσης από επαγγελματίες προς επαγγελματίες.