Συλλεκτικός «Ζωδιακός Κύκλος» από την The Tsitouras Collection

167

Η φιλία του Δημήτρη Τσίτουρα και του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη είναι γνωστή σε όλους. Αλλά τώρα έρχεται να επισφραγιστεί για άλλη μια φορά, με ένα συλλεκτικό μεταξωτό μαντήλι.

Η νέα συλλογή της TheTsitourasCollection, έχει το τίτλο «Ζωδιακός Κύκλος» και είναι βασισμένη σε ένα σχέδιο που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Τσαρούχη, από το 1972. Η συλλογή αποτελείτε από τέσσερεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπου ο κάθε ένας αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, αέρας, γη, νερό και φωτιά, και κατασκευάστηκαν αποκλειστικά από μετάξι στο Κόμο της Ιταλίας.

Για το project αυτό καλέστηκαν να συνεργαστούν ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης και η καταξιωμένη με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη νἐα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, όπου αυτή τη φορά μεταμορφώθηκε για της ανάγκες της φωτογράφησης ακριβώς σε αυτά τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.

Η συγκεκριμένη συλλογή της TheTsitourasCollection βγαίνει στην αγορά με την συνεργασία του Ιδρύματος Τσαρούχη και μέρος των εσόδων θα στηρίξουν τις ανάγκες του.

Τα συλλεκτικά μαντήλια θα είναι διαθέσιμα στα ακόλουθα σημεία πώλησης σε περιορισμένο αριθμό έναντι 250 ευρώ.

  • The Tsitouras Collection Boutique, Σκουφά 10  (+210 3622326)
  • Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη, Πλουτάρχου 28 (+30 210 8062636)
  • Πωλητήρια Μουσείου Μπενάκη, Κτήριο Οδού Πειραιώς & Κριεζώτου 3