Συλλεκτική έκδοση Iron Man για το Samsung Galaxy S6 Edge! (video)

111

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα τη συλλεκτική έκδοση IronManγια το GalaxyS6 edge, που δημιούργησε σε συνεργασία με την Marvel. Η Samsungκαι η Marvelσυνεργάστηκαν στο πλαίσιο της τεχνολογικής καινοτομίας και της νέας ταινίας των Εκδικητών, ‘Avengers: AgeofUltron’, για την παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης του SamsungGalaxyS6 edge.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μέσω της συνεχούς συνεργασίας μας με την Marvel, μπορούμε να προσφέρουμε το κορυφαίο smartphoneSamsungGalaxyS6 edgeειδικά για τους θαυμαστές του IronMan»,  δήλωσε ο κ. YoungheeLee, ExecutiveVicePresidentτου Τμήματος GlobalMarketing, IT & Mobile. «Η συλλεκτική έκδοση IronMan του GalaxyS6 edgeσυνδυάζει τη δύναμη ενός διάσημου Εκδικητή με ένα διπλά κυρτό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους λάτρεις της Marvel την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας».

Το GalaxyS6 edgeIronManLimitedEditionκυκλοφορεί σε κόκκινο/ χρυσό χρώμα, διαθέτει μνήμη 64GBκαι κυκλοφορεί με ασύρματο φορτιστή ιδίου χρώματος, αλλά και μία διάφανη θήκη που τονίζει ακόμα περισσότερο το μοναδικό σχεδιασμό της συσκευής.

Το GalaxyS6 edgeIronManLimitedEdition θα είναι διαθέσιμο στην Κορέα στις 27 Μαΐου και στη συνέχεια στην Κίνα και το Χόνγκ Κόνγκ τον Ιούνιο.