Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με ξεναγό την Google

132

Οι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν στιγμή ορόσημο τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φιλάθλους, η οποία χρονολογείται από το 1896. Την επόμενη εβδομάδα, το Ολυμπιακό φως θα ανάψει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία, όπου χιλιάδες αθλητές θα συναντηθούν για να αντιπροσωπεύσουν τη δύναμη και την περηφάνια των χωρών τους σε όλο τον κόσμο, ως κοινό τους. 

Γιορτάζοντας το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, παρουσιάζουμε ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα προϊόντα μας, βοηθώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016:

 

  • Να ανακαλύψουν το πρόγραμμα των αθλημάτων, την καταμέτρηση των μεταλλίων και πληροφορίες σχετικά με τους αθλητές στην αναζήτηση.
  • Να μάθουν τα αποτελέσματα και να παρακολουθούν τα τηλεοπτικά προγράμματα σε περισσότερες από 30 χώρες.
  • Να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα επίσημα κανάλια ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης στο YouTube σε περισσότερες από 60 χώρες.
  • Να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες ταχύτερα αναπτυσσόμενες αναζητήσεις από όλο τον κόσμο
  • Να εξερευνήσουν το Ρίο και τα στάδια των αθλημάτων στο GoogleMaps

 

Στην Google, η αναζήτηση πληροφοριών για τους αγαπημένους σας αθλητές και τα αγαπημένα σας αθλήματα, για τον αριθμό των μεταλλίων ή το πρόγραμμα της χώρας σας έχει γίνει πλέον πολύ εύκολη υπόθεση. Συμβουλή για επαγγελματίες: Αν αναζητήσετε στη mobileεφαρμογή της Google είτε σε Androidείτε iOS, θα δείτε επίσης μια επιλογή για να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις αναφορικά με τα πιο top αθλητικά γεγονότα και τους νικητές συγκεκριμένων αγωνισμάτων, έτσι ώστε να μην χάνετε ποτέ τον παλμό των αγώνων.

 

Για να πάρετε μια γεύση από τους Αγώνες, δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα επίσημα κανάλια ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης στο YouTube σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Και ως επιπρόσθετη επιβράβευση, το YouTube στέλνει 15 κορυφαίους Youtube δημιουργούς στο Ρίο, δίνοντας στους συνδρομητές τους μια γεύση του πώς είναι να βρίσκονται εκεί μέσω live streaming από την κινητή τους συσκευή.

 

Με το Street View στο Google Maps, οποιοσδήποτε μπορεί να απολαύσει τη μαγεία του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε άλλη ήπειρο, μπορείτε να δείτε τα μέρη όπου οι πιο ταλαντούχοι αθλητές θα γράψουν ιστορία και να εξερευνήσετε την εκπληκτική ομορφιά της Βραζιλίας.

Μεγάλοι θρίαμβοι, μεγάλες νίκες και εντυπωσιακές εκπλήξεις μας περιμένουν όλους αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα του τι έπεται- ελπίζουμε ότι η Google μπορεί να γίνει ο τέλειος ξεναγός σας.