Στις 24 Αυγούστου έρχεται στην Ελλάδα το Samsung Galaxy Note 9

462
Oλοκληρώθηκε η παρουσίαση για το νέο Samsung Galaxy Note9. Το νέο smartphone της Samsung, διαθέτει μπαταρία 4,000mAh ταχείας φόρτισης που διαρκεί όλη μέρα, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως 1 terabyte με επέκταση μνήμης, RAM στα 6 GB και επεξεργαστή 10 nm 2ης γενιάς για αξεπέραστες επιδόσεις.
Η ολοκαίνουρια γραφίδα S Pen διαθέτει πλέον ισχυρή τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς τον έλεγχο της κάμερας, των παρουσιάσεων και των εφαρμογών με το πάτημα ενός κουμπιού. Η έξυπνη κάμερα με διπλό διάφραγμα προσαρμόζεται αυτόματα στο φως, όπως το ανθρώπινο μάτι, για εξαιρετικές λήψεις μέρα νύχτα, ενώ αναγνωρίζει αυτόματα 20 είδη σκηνών και βελτιστοποιεί τα χρώματα και την αντίθεση για πιο εκφραστικές φωτογραφίες.
Ο 8πύρηνος Exynos 9810 σε συνδυασμό με τα 6GB μνήμης RAM προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και απροβλημάτιστο multitasking, ενώ με το πλήρως ανανεωμένο S Pen μπορείς να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο τις δυνατότητες του και να έχεις κάτι παραπάνω από ένα smartphone στην τσέπη σου. H διπλή πίσω κάμερα με αισθητήρες των 12MP, διάφραγμα f/1.5, οπτικό zoom και διπλό LED flash, καθώς και η μπροστινή κάμερα των 8MP f/1.7 σου δίνουν τη δυνατότητα να τραβάς ευκρινέστατες φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι.