Στην ελληνική αγορά τα Xiaomi Mi A2 και Redmi 6 & 6Α

330

To Xiaomi Mi A2 παρέχει τέλεια εικόνα με 20MP ΑΙ κάμερα! Η διπλή ΑΙ κάμερα 20MP + 12MP στο πίσω μέρος της συσκευής εγγυάται κορυφαίες λήψεις μέρα ή νύχτα. Αξιοσημείωτο είναι ότι στη λειτουργία πορτρέτου παρέχει τη δυνατότητα έξυπνης επιλογής φακού που βασίζεται στους αισθητήρες φωτός της Sony και στο μεγάλο διάφραγμα ƒ/1.75, ώστε να επιλέγεται ο  καλύτερος φακός για το περιβάλλον λήψης.  Η μεγάλη οθόνη 5,99″ FHD, με αναλογία 18:9 και Gorilla Glass 5 προσφέρει την κορυφαία εμπειρία μιας υψηλής ανάλυσης οθόνης αφής, αλλά και αντοχή στις πτώσεις. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 660 AIE τεχνολογίας κατασκευής 14nm FinFET εγγυάται υψηλές επιδόσεις επιπέδου flagship, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Συμπληρωματικά, η Adreno™ 512 GPU υψηλών επιδόσεων προσφέρει ρεαλιστικά γραφικά.

Το Redmi 6A διαθέτει η 18:9 HD οθόνη 5,45 ιντσών, που καλύπτει το 80,5% της μπροστινής επιφάνειας, προσφέροντας εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου.  Η 13MP βασική κάμερα του smartphone εγγυάται ποιοτικές φωτογραφίες. Ο υψηλής ποιότητας αισθητήρας φωτός, σε συνδυασμό με τα 13MP, παράγει ρεαλιστικές λεπτομέρειες, ενώ η τεχνολογία PDAF εστίασης υψηλής ταχύτητας, “κλειδώνει” άμεσα στα αντικείμενα, ακόμα και σε κίνηση. Η εμπρόσθια κάμερας των 5MP διαθέτει λειτουργία πορτρέτου συν εφέ Beautify για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το Mi A2 διατίθεται σε έκδοση 4/64GB και σε προτεινόμενη λιανική τιμή 329€,  σε τρία χρώματα μαύρο, χρυσό και μπλε. Τα Redmi 6 και 6Α βγαίνουν σε έκδοση 3/32GB και 2/32GB και σε προτεινόμενη λιανική τιμή 179€ και 149€ αντίστοιχα και είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, μαύρο, χρυσό και μπλε.   Τα νέα smartphones  διατίθενται στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα  Mi Store στο Golden Hall και στο e-shop www.mistore-greece.gr , στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και σε επιλεγμένα σημεία διάθεσης.  Όπως και όλα τα προϊόντα της Xiaomi, υποστηρίζονται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.