Στη Vodafone τα Huawei P8 και P8 Lite

75

Στα καταστήματα Vodafone και στο VodafoneeShopείναι διαθέσιμα τα νέα HuaweiP8 και HuaweiP8 lite, που συνδυάζουν την κομψότητα με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία mobile internet μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone. Επιπλέον, η Vodafone σύντομα θα διαθέτει και το νέο Smartwatch, HuaweiTalkbandB2 για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Huawei.

 

Το Huawei P8 έχει οθόνη 5.2’’ FHD 1080p, κάμερα 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 930, μνήμη RAM 3GB και μπαταρία 2520 mAh για ακόμα καλύτερη απόδοση. Έχει κατασκευαστεί από ατσάλι για να προσφέρει ανθεκτικότητα και είναι λεπτό, μόλις 6.4χιλ.

 

Tο Huawei P8 Lite η οικονομική έκδοση του P8 διαθέτει οθόνη 5’’, κάμερα 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, εξαπύρηνο επεξεργαστή Kirin 630, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί.

 

To νέο SmartwatchHuawei Talkband B2, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone και στο VodafoneeShopστην προσιτή τιμή των 169€, έχει ενσωματωμένο Bluetooth και παρέχει  μοναδική ευκολία και  αυτονομία σε ομιλία, αλλά και στις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες του χρήστη. Διαθέτει premium design, οθόνη 0.73”PMOLED, είναι αδιάβροχο με IP57 και συμβατό με Android 4.0+/IOS 7.0+.

 

Τα νέα HuaweiP8 και HuaweiP8 Liteείναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone και στο VodafoneeShop στην προτεινόμενη τιμή των 499,00€ και 269,90€ αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο HuaweiP8 στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P8και για το Huawei P8 Lite στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P8-lite