Στη Vodafone έφτασαν τα Samsung Galaxy S6/S6 Edge!

77

Η Vodafone διαθέτει μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της και το VodafoneeShop τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge από σήμερα, 17 Απριλίου 2015. Με τα νέα 4G+ Smartphones, η Vodafoneδίνει τη δυνατότητα σε όλους να συνδυάσουν την κορυφαία τεχνολογία και το εκπληκτικό design των συσκευών Samsungμε τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

 

Τα νέα SamsungGalaxyS6 & GalaxyS6 edgeξεκινάνε από τις προτεινόμενες τιμές 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή έως και 400€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1. Επιπλέον, μόνο στα καταστήματα Vodafone και στο VodafoneeShopοι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικό πακέτο με Samsung αξεσουάρ στην super τιμή των 39,90€ που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή και διάφανη θήκη, αλλά και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

Εκτός από τα νέα SamsungGalaxyS6 & GalaxyS6 edge, στα καταστήματα Vodafoneμπορούν όλοι να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Samsung 4G+ Smartphones, Galaxy Note 4, Galaxy Note edge και Galaxy S5 4G+, έως και 500€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.

 

Μάθε τα πάντα για τα νέα Samsung 4G+ Smartphones από την Ομάδα Internet της Vodafone, τη μόνη πιστοποιημένη από την Samsung. Περισσότερες πληροφορίες για το SamsungGalaxyS6 στο www.vodafone.gr/portal/samsung-galaxy-s6, για τοSamsungGalaxyS6 edgeστο www.vodafone.gr/portal/Samsung-Galaxy-S6-Edgeκαι για τα πακέτα αξεσουάρ στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-pack-for-Samsung-Galaxy-S6 και www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-pack-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge