Στα 469 ευρώ το LG Nexus 4

142

Το νέο smartphone της Google με την LG, αποκλειστικά από τη Wind!

Από σήμερα τα καταστήματα της Wind διαθέτουν αποκλειστικά (για έναν μήνα) το νέο smartphone των Google και LG, με την ονομασία Nexus 4! Η τιμή του αγγίζει τα 469 ευρώ (μόνο η συσκευή), ενώ ο ασύρματος φορτιστής της είναι δωρεάν.

Με το Nexus 4 στα χέρια είναι σαν να έχετε όλες τις εφαρμογές της Google. Πρώτα απ’ όλα υπάρχει η λειτουργία Google Now για να γνωρίζετε κάθε ώρα και στιγμή τι καιρό θα κάνει, αν θα συναντήσετε κίνηση στον δρόμο ή σε πόση ώρα θα φτάσει το επόμενο τρένο. Αυτόματη ενημέρωση λοιπόν για όσα σας ενδιαφέρουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται το Google Maps, το οποίο προσφέρει εύκολη μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο, είτε χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο είτε πηγαίνετε με τα πόδια είτε μετακινείστε με τα ΜΜΕ.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το Nexus 4 «φοράει» τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4, προσφέροντας δύναμη και ταχύτητα, πλούσια γραφικά και 3D παιχνίδια. Ενώ η κάμερα των 8 megapixels υπάρχει για να κάνει τη ζωή σας πιο όμορφη. Χάρη στη δυνατότητα πανοραμικών λήψεων 360 μοιρών, μπορείτε να απαθανατίσετε κάθε λεπτομέρεια του δικού σας κόσμου. Επίσης, οργανώστε και επεξεργαστείτε το οπτικοακουστικό σας υλικό με το Instant Upload, το οποίο «ανεβάζει» τις φωτό σας στο social media  που προτιμάτε, ενώ η  σταθερή εστίαση, το συγχρονισμένο ζουμ και η λειτουργία time lapse σας δίνουν τη δυνατότητα να γυρίζετε φανταστικά βίντεο.

 

Θα υπάρχουν ακόμη περισσότερα να ανακαλύψετε στο επόμενο τεύχος των «Κινητών Νέων»…