Sony Cyber-shot WX50: Υψηλότερη ευαισθησία για καλύτερη εικόνα

161

Ο καθένας μπορεί πλέον να τραβήξει φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας και Full HD βίντεο με απίστευτη λεπτομέρεια στην εικόνα, με τη νέα, λεπτή φωτογραφική μηχανή προηγμένης τεχνολογίας Cyber-shot από τη Sony.

Η WX50 διατίθεται σε πολλά χρώματα, χωράει στην τσέπη σας για να τη μεταφέρετε με άνεση και ευκολία και έρχεται να προστεθεί στις επιλογές των μοντέλων Cyber-shot που είναι εξοπλισμένα με έναν υπερευαίσθητο αισθητήρα υψηλών επιδόσεων Exmor R CMOS των 16,2 megapixels.

Σε συνδυασμό με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας BIONZ της Sony, αυτός ο αισθητήρας εξασφαλίζει άμεση απόκριση στις λήψεις και αψεγάδιαστη εικόνα με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου – ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η WX50 είναι εφοδιασμένη με εύκολες στη χρήση λειτουργίες, για όλους αυτούς που επιθυμούν να τραβούν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες και Full HD βίντεο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία

Για τα φετινά μοντέλα Cyber-shot, η προσθήκη της τεχνολογίας Extra High Sensitivity διευρύνει τις δυνατότητες φωτογράφισης, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μέγιστη ευαισθησία αγγίζει πλέον τις προδιαγραφές του προτύπου ISO 12800, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες για εύκολες αυθόρμητες λήψεις και χωρίς φλας. Επιπλέον, τo επίπεδο του ψηφιακού θορύβου έχει πέσει στο ένα έκτο, σε σύγκριση με αυτό των προηγούμενων μοντέλων Cyber-shot. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας τη διαφορά στις πεντακάθαρες, φυσικές λήψεις με χαμηλό φωτισμό.

Τώρα, το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot, πιο προηγμένο από ποτέ, διαθέτει και λειτουργία Active Mode, η οποία συνδυάζεται με ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης για να διορθώνει το κούνημα της μηχανής όταν τραβάτε Full HD βίντεο. Είναι αποτελεσματική ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε ρυθμίσεις υψηλού ζουμ, εκεί όπου άλλα συστήματα σταθεροποίησης εικόνας δύσκολα προσφέρουν καθαρές, χωρίς θολότητα, λήψεις όταν τραβάτε βίντεο ενώ κινείστε.

Επαγγελματικές λήψεις

Η λειτουργία Superior Auto Mode ρυθμίζει αυτόματα τη μηχανή -ουσιαστικά σε οποιαδήποτε περίπτωση λήψης-, για αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου. Η Cyber-shot WX50 ανιχνεύει το πλαίσιο και τις συνθήκες της λήψης και ρυθμίζει αυτόματα την έκθεση και τις άλλες παραμέτρους, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, με χαμηλό επίπεδο θορύβου και υψηλό δυναμικό εύρος εικόνας.

Η τεχνολογία By Pixel Super Resolution της Sony διπλασιάζει το εύρος του οπτικού 5x ζουμ που διαθέτει ο φακός Carl Zeiss Vario-Tessar, χωρίς να θυσιάζει το παραμικρό όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας. Με το Clear Image Zoom, το οποίο φτάνει μέχρι 10x, θα απολαύσετε κοντινά πλάνα γεμάτα εκπληκτικές λεπτομέρειες, με μεγαλύτερη πιστότητα από το συμβατικό ψηφιακό ζουμ.

Μπορείτε πανεύκολα να δημιουργήσετε εκπληκτικά φωτογραφικά εφέ στην φωτογραφική μηχανή, χωρίς να χρειαστείτε τη βοήθεια PC ή λογισμικού επεξεργασίας εικόνας. Η λειτουργία Picture Effect σας προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα από δημιουργικές επιλογές εφέ, όπως τα Παιχνίδια, Επιλεγμένο χρώμα, Ποπ χρώμα, Ζωγραφική HDR, Μινιατούρα, Εικονογράφηση, Ακουαρέλα, Soft High-key και Μονοχρωμία σε πλούσιους τόνους.

Συνδεσιμότητα

Οι λειτουργίες 3D Sweep Panorama και 3D Φωτογραφία προσθέτουν μια ακόμη διάσταση στις επιλογές λήψεων που έχετε στη διάθεσή σας. Φορέστε τα εδικά active shutter γυαλιά και απολαύστε το αποτέλεσμα στην 3D TV σας ή στο 3D VAIO Series φορητό υπολογιστή σας.

Το νέο αυτό μοντέλο διαθέτει επίσης προεγκατεστημένο το λογισμικό PlayMemories Home. Απλά συνδέστε τη Cyber-shot στο PC σας και τα ψηφιακά αρχεία είναι έτοιμα για εύκολη επισκόπηση, επεξεργασία, εκτύπωση, αποστολή με e-mail, φόρτωση στο διαδίκτυο, εγγραφή σε δίσκο κ.ά.

Η λεπτή, προηγμένης τεχνολογίας, νέα ψηφιακή compact φωτογραφική μηχανή Cyber-shot WX50 της Sony, θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τα μέσα Μαρτίου 2012.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Είδος: Ψηφιακή compact φωτογραφική μηχανή

Αισθητήρας: 1/2.3 type (7,77 mm) Exmor R CMOS

Φακός: Carl Zeiss Vario-Tessar

Ζουμ: οπτικό 5x / Clear Image Zoom 10x, ευρυγώνιος 25 mm

Οθόνη: Οθόνη 2,7’’ Clear Photo LCD

Μπαταρία: Περίπου 120 λεπτά

Βίντεο: Full HD 1.920 x 1.080 pixels

Διαστάσεις: 92,2 x 52 x 19,1 χιλ.

Βάρος: 117 γρ.