Σκόραρε στις μεγάλες ίντσες της LG

130

Λίγο πριν την έναρξη της μεγαλύτερης παγκόσμιας ποδοσφαιρικής γιορτής, η LG Electronics (LG) «σκοράρει» στην απόλαυση και ανταμείβει τους καταναλωτές της, προσφέροντάς τους μία “Large” εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας! Με μία μοναδική πρόταση οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια κορυφαία τηλεόραση προηγμένης τεχνολογίας LGCINEMA 3DSmartTVμε webOS55’’ στην τιμή των 47’’, για να απολαύσουν το μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν μία τηλεόραση CINEMA 3Dτης LGμεγέθους 55’’ στην τιμή του αντίστοιχου μοντέλου τηλεόρασης μεγέθους 47’’, κερδίζοντας έτσι 8’’ και ατελείωτες ώρες ποδοσφαιρικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης από τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για τα μοντέλα LGLB670V55’’, LGLB671V 55’,    LGLB700 55’’, LGLB730V 55’’ καιLGLB731V 55’’.

Οι τηλεοράσεις LGCINEMA 3DSmartTVμε webOSδιαθέτουν κορυφαία τεχνολογία CINEMA 3D της LG για την πιο έντονη εμπειρία 3D θέασης, ενώ δημιουργούν ρεαλιστικό 3D εφέ με ελάχιστες αναλαμπές (flicker). Ταυτόχρονα, η εξελιγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνας TripleXEngine δημιουργεί εικόνες εντυπωσιακής ζωντάνιας και καθαρότητας. Τέλος, η πλατφόρμα webOS προσφέρει μια εύκολη και άνετη εμπειρία Smart TV, αφού επιτρέπει στον χρήστη να αναζητά και να παρακολουθεί περιεχόμενο της επιλογής του, να συνδέει την πλατφόρμα με άλλες συσκευές και να ολοκληρώσει τις αρχικές ρυθμίσεις της πλατφόρμας με τη μεγαλύτερη άνεση.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 9 μέχρι και τις 14 Ιουνίου σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών για τα συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.