Σήμερα η παρουσίαση του νέου iPhone – οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η Apple

875

Απόψε, 12 Σεπτεμβρίου, η Apple θα παρουσιάσει το νέο της iPhone, μαζί με κάποια άλλα προϊόντα και νέες υπηρεσίες. Όπως αναφέρει η Apple στην ανακοίνωσή της, η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Steve Jobs, το οποίο βρίσκεται στο νέο campus της εταιρείας, στο Cupertino.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Apple θα παρουσιάσει το νέο κινητό της, μαζί με τα νέα λειτουργικά συστήματα iOS 11, αλλά και κάποια ανανεωμένα προϊόντα της.

Άλλωστε, το 2017 αποτελεί έτος σταθμό για την εταιρεία καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Λογικό είναι να υπάρχουν ιδιαίτερα αυξημένες προσδοκίες από όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο μοντέλο της σειράς.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

– Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και οθόνη edge-to-edge. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές ενισχυμένης πραγματικότητας (augmented reality)

– To κόστος του νέου μοντέλου θα ξεκινά από το $1.000, σύμφωνα με σχετικές αναφορές από τους New York Times and Fast Company.

– Αρκετοί κάνουν λόγο για διαφορετική ονομασία του, πιθανώς και iPhone X.

– Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, αναμένεται να διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

– Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Apple TV με δυνατότητα 4K streaming, καθώς και το νέο Apple Watch, το οποίο θα λειτουργεί αυτόνομα.