Σήμερα η παρουσίαση των νέων iPhone 7 της Apple

79
Στις 20.00 ώρα Ελλάδος η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 7 καθώς και το iPhone 7 Plus τα οποία θα διαθέτουν βελτιωμένη κάμερα, 3 GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 32 GB και όχι από τα 16 GB όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, μάλλον δεν θα έχει θύρα ακουστικών, θα αντέχει στο νερό και θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματικές επιλογές.
 
Εκτός όμως από το iPhone 7 η Apple ίσως παρουσιάσει και το ανανεωμένο Apple Watch 2 το οποίο θα έχει ενσωματωμένο GPS, καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και θα αντέχει περισσότερο στο νερό.
Επίσης δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο νέο Macbook Pro ενώ παράλληλα θα μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας των λειτουργικών των συσκευών της, δηλαδή του iOS 10, του Apple Watch OS 3 και του Mac OS Sierra.
 
Όποιος θέλει να δει την παρουσίαση της Apple ζωντανά δεν έχει παρά να μπει στην επίσημη σελίδα της εταιρίας μέσα από τον Safari για iOS 7.0 ή νεότερο, τον Safari 6.0.5 ή νεότερο αν έχει το OS X v10.8.5, τον Microsoft Edge on Windows 10 ή αν έχει Apple TV (2ής ή 3ης γενιάς με εγκατεστημένο το λειτουργικό 6.2 ή κάποιο νεότερο).
 
Οι (φημολογούμενες) καινοτομίες
 
Οι εικασίες σχετικά με τις καινοτομίες που θα φέρει το νέο iPhone μιλούν κυρίως για κατάργηση της υποδοχής για τα συμβατικά, ενσύρματα ακουστικά, τα οποία θα αντικατασταθούν με ασύρματα bluetooth. Γίνεται επίσης λόγος για βελτιωμένη φωτογραφική μηχανή με διευρυμένες λειτουργίες του φλας ή ακόμη και με δύο διαφορετικούς φακούς για κορυφαία ευκρίνεια και αυξημένες δυνατότητες εφέ.