Σε πρώτη προβολή ο εορταστικός Sherlock, στον ΟΤΕ TV (video)

139

Το πολυαναμενόμενο εορταστικό επεισόδιο του Sherlock, με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν στο βικτωριανό Λονδίνο, θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTETVσε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ταυτόχρονα με την Μ. Βρετανία και πριν την Αμερική, την Πρωτοχρονιά στις 23.00, στο ΟΤΕ CINEMA 4HD[1].

Με τίτλο «TheAbominableBride», το ειδικό 90λεπτoεπεισόδιο του βραβευμένου με 12 BAFTA και 7 βραβεία Emmy, Sherlock, μας μεταφέρει στο 1895, πάντα στο 221BBakerStreet, για άλλη μία νέα ιστορία εγκλήματος. Είναι αυτόνομο από τον νέο, 4ο κύκλο τριών επεισοδίων της σειράς, του οποίου τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη του 2016 και θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στον ΟΤΕ TV στις αρχές του 2017.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του επεισοδίου, βρίσκουμε εκτός από τον  υποψήφιο για Όσκαρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως Σέρλοκ (TheImitationGame, StarTrekIntoDarkness, 12 Χρόνια Σκλάβος), και τον Μάρτιν Φρίμαν ως Τζον Γουάτσον (TheHobbit, Fargo),  τους Αμάντα Άμπινγκτον -Μαίρη Μόρσταν- (Mr. Selfridge, CaseHistories), Ρούπερτ Γκρέιβς -επιθεωρητής Λεστράντ- (LastTangoinHalifax, TheWhiteQueen) και Λουίζ Μπρίλεϊ – Μόλι Χούπερ- (RipperStreet, VictorFrankenstein).

Το σενάριο του «TheAbominableBride» υπογράφουν οι δημιουργοί του SherlockΣτίβεν Μόφατ (DoctorWho, TheAdventuresofTintin) και Μαρκ Γκάτις (DoctorWho, TheLeagueofGentlemen), τη σκηνοθεσία ο Ντάγκλας Μάκινον (LineofDuty, DoctorWho) και την παραγωγή η Σου Βέρτιου (Coupling, TheVicarofDibley).

Παγκόσμιο φαινόμενο, η σειρά Sherlockπροβάλλεται σε πάνω από 240 χώρες παγκοσμίως, ενώ εδώ και μία δεκαετία αποτελεί την πλέον επιτυχημένη σειρά του BBCσε επίπεδο τηλεθέασης.

[1]Και σε επανάληψη το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 στις 19.00 στο OTECINEMA 1HD