Σε 20 μέρες ξεκινά η Music World Expo 2016

90

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 2η έκθεση Music World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2016. Αντικείμενο της Music World Expo 2016 είναι τα Μουσικά Όργανα, η Μουσική τεχνολογία, το DJing, τα επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Home Studio, Studio & Installation).

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες του κλάδου (εταιρίες ενοικίασης οπτικοακουστικού και φωτιστικού εξοπλισμού, τεχνικοί ήχου, φωτισμού και εικόνας, DJ’s, επιχειρηματίες από τους κλάδους της ψυχαγωγίας, της εστίασης και της φιλοξενίας κλπ), καθώς και σε τελικούς καταναλωτές (μουσικούς, DJ’s, μαθητές ωδείων και μουσικών σχολείων, σπουδαστές τεχνολογίας κλπ).

Τα νέα της έκθεσης:

Καμπάνια Έκθεσης – Δώρα

Κορυφώνεται η επικοινωνιακή καμπάνια της διοργάνωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, google, social media, χορηγικά media), με τις παράλληλες προωθητικές ενέργειες προς τα social media να περιλαμβάνουν κι ένα σημαντικό ‘πακέτο δώρων’ για τους επισκέπτες που πραγματοποιούν online registration. Tα εν λόγω χορηγικά δώρα, αποτελούν ευγενική προσφορά των εκθετών της Music World Expo 2016  και η κλήρωσή τους θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν την έναρξη της έκθεσης (Πέμπτη 12/5/2016), με τους τυχερούς να μπορούν να τα παραλάβουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Events

Στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2016 θα πραγματοποιηθούν αρκετά ενδιαφέροντα μουσικά events, DJ sets, demo και workshops, ενώ την παρουσία τους στην έκθεση έχουν επιβεβαιώσει και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικοί.

online registration στη Music World Expo 2016

Αν προτίθεστε να επισκεφθείτε την έκθεση Music World Expo 2016 στο Ζάππειο, κάντε online registration και μπείτε στην κλήρωση των δώρων. Με την ηλεκτρονική εγγραφή ‘γλιτώνετε’ την ουρά στο γκισέ και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση των δώρων.

Business Lounge στη MWE 2016

Στη Music World Expo 2016 θα διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος Business Lounge που θα διατίθεται αποκλειστικά στους εκθέτες, τα στελέχη και τους προσκεκλημένους τους, προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις σε έναν πιο ήσυχο και χαλαρό χώρο με άμεση πρόσβαση στο bar του χώρου.

«Επαγγελματικές συναντήσεις» στη MWE 2016

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους επισκέπτες ενδιαφέρονται να ‘κλείσουν’ συνάντηση με τις εταιρείες-εκθέτες προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε επισκέπτες που προέρχονται από διαφορετικές αγορές και δεν γνωρίζουν λεπτομερώς το ‘χάρτη’ των οπτικοακουστικών.

MWE 2016: Άνοιγμα στον κόσμο του Τουρισμού

Η διοργάνωση της MWE 2016 έχει ήδη επικοινωνήσει τη Music World Expo 2016 στην Ξενοδοχειακή αγορά της χώρας μας, καθώς οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες, είναι οι leader της Ελληνικής αγοράς (σε επίπεδο προϊόντων & υπηρεσιών), στον τομέα του οπτικοακουστικού, συνεδριακού και entertainment εξοπλισμού, που καλύπτει τις ανάγκες εγκατάστασης σε ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης, χώρους εστίασης, κοινόχρηστους και εξωτερικούς χώρους κλπ. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της έκθεσης MUSIC WORLD EXPO www.musicworldexpo.gr