Samsung Galaxy S4 Active: Το «θωρακισμένο» S4!

82

ΗSamsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε τη διάθεση του GALAXY S4 Active, μιας συσκευής για όλους εκείνους που επιθυμούν να είναι πάντα συνδεδεμένοι, ακόμα κι όταν εξερευνούν τις πιο απίθανες τοποθεσίες.

 

Μεγιστοποιώντας τις αντοχές

Αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις ενός δραστήριου τρόπου ζωής, το GALAXY S4 Active κατασκευάστηκε με κριτήριο την ανάγκη των χρηστών να παραμένουν συνδεδεμένοι, καθώς εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους.

Το GALAXY S4 Active προσφέρει προστασία από τη σκόνη και το νερό (IP67*). Το σφραγισμένο κάλυμμά του κρατά μακριά τη σκόνη και προστατεύει από πτώσεις σε νερό, βάθους μέχρι ενός μέτρου, έως και 30 λεπτά. Εξοπλισμένο με αδιάβροχη υποδοχή για ακουστικά, το GALAXY S4 Active σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας, ακόμη και στις πιο περιπετειώδεις στιγμές. Είτε επιθυμείτε να φωτογραφίσετε όλες τις στιγμές μιας εξόρμησης για rafting, είτε προτιμάτε μια συναρπαστική λήψη κάτω από το νερό, η κατασκευή της συσκευής σας παρέχει δυνατότητες που δεν θα ήταν εφικτές με κάποιο άλλο smartphone.

(*International Protection σε ξένα σώματα και επιβλαβή είσοδο νερού. Το υψηλότερο επίπεδο είναι το IP68.)

Περισσότερες εξερευνήσεις με Ισχυρή Απόδοση

Ο δραστήριος τρόπος ζωής απαιτεί πολλά αποθέματα ενέργειας. Το GALAXY S4 Active προσφέρει στους χρήστες την πιο παντοδύναμη εμπειρία, με μεγάλη διάρκεια.

Διαθέτοντας τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.9 GHZ και μπαταρία 2,600mAh, το GALAXY S4 Active μπορεί να διαχειριστεί τις πιο έντονες εργασίες με απόλυτη ευκολία και ακρίβεια. Με εντυπωσιακά χρώματα και εκπληκτική ανάλυση, η οθόνη 5.0’’ Full HD TFT LCD screen (443 PPI) καθιστά πολύ πιο άνετη την παρακολούθηση αρχείων video και την ενασχόληση με τα πιο καινούρια παιχνίδια. Επίσης, με το χαρακτηριστικό Glove Touch’, ο κρύος καιρός παύει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς η οθόνη αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με γάντια.

Οι χρήστες θα επωφεληθούν στο μέγιστο από την 8-megapixel rear camera, μιας και μπορούν να μοιράζονται τις πιο ζωντανές εμπειρίες τους εν κινήσει. Επιπλέον, η κάμερα του GALAXY S4 Active διαθέτει το Aqua Mode’, μια εφαρμογή που επιτρέπει τις λήψεις κάτω από το νερό, με αυξημένη ποιότητα και διαύγεια εικόνας. Το πλήκτρο που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής λειτουργεί και ως πλήκτρο για την κάμερα, επιτρέποντας στους χρήστες να τον χρησιμοποιήσουν για τη λήψη εικόνων και video, γρήγορα και εύκολα. Επιπροσθέτως, η κάμερα μεταμορφώνεται σε έναν ισχυρό φακό LED flash light, βοηθώντας σε δραστηριότητες με περιορισμένο φωτισμό, μέσω παρατεταμένου πατήματος του ίδιου πλήκτρου.

Πιο Πλούσια & Γεμάτη Εμπειρία Ζωής

Το GALAXY S4 Active έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενσωματώνει όλα τα διάσημα χαρακτηριστικά του GALAXY S4.

Η εφαρμογή S Travel (Trip Advisor)’ είναι ο σύντροφός σας σε ταξίδια, καθώς σας προσφέρει πλήθος πληροφοριών για μια τοποθεσία και προτάσεις για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Αντίστοιχα, η εφαρμογή S Translator’ κάνει τα διεθνή ταξίδια ακόμα πιο εύκολα, παρέχοντας άμεση μετάφραση σε κείμενο ή ομιλία μέσω emails και μηνυμάτων.

Με την κάμερα της νέας συσκευής, οι πιο σημαντικές στιγμές του χρήστη «αιχμαλωτίζονται» πολύ εύκολα, λόγω των πολλαπλών διαθέσιμων εφαρμογών, όπως η Drama Shot’, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μην χάσουν λεπτό από τη δράση, σε ένα συνεχόμενο time-lapse, και η Sound & Shot’, η οποία αποθηκεύει ήχους μαζί με εικόνα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό δεδομένο. Με την εφαρμογή Story Album’, όλες οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται και οργανώνονται αυτόματα σε albums, ανάλογα με το timeline του χρήστη, τις πληροφορίες για τον τόπο λήψης της φωτογραφίας ή βάσει συγκεκριμένου γεγονότος. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Group Play’, προκειμένου να απολαύσουν μαζί με τους φίλους τους μουσική, φωτογραφίες, αρχεία και παιχνίδια, ακόμα και μέσα από διαφορετικές συσκευές, όπως το GALAXY S4, το GALAXY S4 mini.

 

Η εφαρμογή Samsung Smart Pause’ επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν την οθόνη τους, χρησιμοποιώντας οπτικούς αισθητήρες. Ενώ παρακολουθούν ένα video, αυτό κάνει αυτόματα παύση εφόσον ο χρήστης κοιτά αλλού, και ξεκινά και πάλι όταν κοιτά την οθόνη. Η λειτουργία αυτή μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας και ο χρήστης κερδίζει πολύτιμο χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να κάνει rewind σε προηγούμενο σημείο του video. Η εφαρμογή Air View’ επιτρέπει την ανάγνωση ενός email, μέσω μιας απαλής κίνησης των δαχτύλων πάνω από την οθόνη, ενώ με την Air Gesture’, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει ένα τραγούδι, να περιηγηθεί σε μια ιστοσελίδα ή να απαντήσει σε μια κλήση, με μια απλή κίνηση του χεριού. Τέλος, η εφαρμογή S Health’ κάνει πολύ πιο εύκολη την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και υγείας του χρήστη. Αν συνδυαστεί με ένα αξεσουάρ S Health, η εφαρμογή επιτρέπει την παρακολούθηση του ύπνου, τον υπολογισμό του βάρους, την καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας, καθώς και διάφορες άλλες μετρήσεις που βοηθούν προς έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Περιεχόμενο και Υπηρεσίες

Το GALAXY S4 Active διαθέτει ανταγωνιστικό περιεχόμενο και υπηρεσίες, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, κάθε στιγμή, σε κάθε μέρος.

Χρησιμοποιώντας το Samsung Hub’, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μουσική, videos, βιβλία, παιχνίδια και εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Με ένα περιβάλλον εργασίας που θυμίζει περιοδικό, η επιλογή ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα περιεχομένου και υπηρεσιών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αγορά και τη διαχείριση περιεχομένου, με τη χρήση ενός μόνο λογαριασμού Samsung. Μέσω του Samsung WatchON και IR remote, οι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο της τηλεόρασής τους, καθώς το GALAXY S4 Active μετατρέπεται σε χειριστήριο. Το ChatON’,  επιτρέπει τη συζήτηση με πολλά άτομα ταυτόχρονα, ανταλλαγή media περιεχομένου και διάδραση με πολλούς δημιουργικούς τρόπους, όπως προσθήκη animation σε μηνύματα. Για περαιτέρω ενίσχυση της εμπειρίας, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Samsung Link’, ώστε να μοιραστούν και να συγχρονίσουν περιεχόμενο σε πολλαπλές digital συσκευές Samsung.

 

«Το GALAXY S4 Active είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια GALAXY smartphones και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που αγαπούν τις περιπέτειες», ανέφερε ο JK Shin, CEO και Πρόεδρος του Τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics. «Η Samsung αξιοποίησε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του GALAXY S4 και πρόσθεσε επαναστατικό προστατευτικό κάλυμμα, δημιουργώντας τη συσκευή που είναι φτιαγμένη για να ξεχωρίσει, σε έναν τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ταξίδια και εξερευνήσεις».

 

 

Το GALAXY S4 Active θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας την αρχή από τις ΗΠΑ και τη Σουηδία, σε τρία διαφορετικά χρώματα: Urban Grey, Dive Blue και Orange Flare. Η διαθεσιμότητα θα ποικίλλει, ανάλογα με την αγορά.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιουνίου, στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του Samsung Premiere 2013 GALAXY & ATIV.

 

Δίκτυο

LTE Cat3, HSPA+ 42/5.76Mbps, EDGE/GPRS Class 12

Επεξεργαστής

1.9GHz Quad-Core Processor

Οθόνη

5.0”  Full HD TFT LCD, 443 PPI, Glove Touch

Λειτουργικό σύστημα

Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Κάμερα

Rear: 8 megapixel with LED Flash light

Front: 2 megapixel

Λειτουργίες κάμερας

Camera Key, Drama Shot, Sound&Shot, Aqua mode, Beauty face, Best photo, Continuous shot, Best face, Animated photo, Rich tone, Panorama

Βίντεο

MPEG4,H.263,H.264,DivX4,VP8, WMV9, WMV 7/8, MP43, Sorenson Spark

Ήχος

MP3,AAC,AAC+,eAAC+,WAV,AMR-NB, AMR-WB,MIDI,OGG,IMY,XMF,WMA,FLAC

Επιπλέον λειτουργίες

Samsung Smart Scroll/Pause, Air View/Gesture, Samsung WatchON

ChatON, Samsung Hub

Group Play: Share Music, Share Picture, Share Document, Play Games

Dust and Water Resistant (IP67)

S Translator, S Travel(Trip Advisor), S Health, Story Album

Υπηρεσίες Google Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Play, Google Plus, YouTube, Google Local, Google Navigation (Turn-by-turn Navi.), Voice Search, Chrome Browser

Συνδεσιμότητα

Wi-Fi ac, Wi-Fi Direct, IrDA, NFC, USB 2.0, Bluetooth® 4.0 (LE)

Αισθητήρας

Accelerometer Sensor, Proximity Sensor, Gyro Sensor, Digital Compass, Barometer Sensor, Gesture Sensor, Finger Hovering Sensor, Light Sensor

Μνήμη

16GB Internal memory (Διαθέσιμη μνήμη περίπου 11.25GB)

micro SD slot (μέχρι 64GB), 2GB RAM

*Η διαθέσιμη μνήμη ενδέχεται να είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη λόγω User system files. Η διαθέσιμη μνήμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο και τη γλώσσα χρήσης και ενδέχεται να αλλάξει λόγω software upgrade.

Διαστάσεις

139.7 x 71.3 x 9.1 mm, 151g

Μπαταρία

2,600mAh