Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Ο νέος Brand Ambassador της Huawei

76

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Πολωνίας και παίκτης της Γερμανικής Μπάγερν Μονάχου, είναι ο νέος brandambassadorτης HuaweiΚεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης, Βαλτικών Χωρών και Σκανδιναβίας.

Ξεκινώντας από τις 9 Νοεμβρίου, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα συνεργαστεί στενά με τη Huaweiγια να προωθήσει το brandκαι τα προϊόντα της εταιρείας (smartphones, tabletsκαι φορητές συσκευές).

Η προσωπική πορεία του διάσημου ποδοσφαιριστή ταυτίζεται με το σλόγκαν της HuaweiMakeitPossible”.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ο κεντρικός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Πολωνίας. Τη σεζόν 2014-2015, χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους σκόρερς της Bundesliga, βάζοντας 17 γκολ σε 31 ματς.Στις 22 Σεπτεμβρίου αναδείχτηκε ως ο ταχύτερος shooterστην παγκόσμια ιστορία ποδοσφαίρου, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ στα Πέντε Κορυφαία Ευρωπαϊκά Ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα, σκοράροντας 5 γκολ σε λιγότερο από 8 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, ο δρόμος για την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Λεβαντόφσκι. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες μέχρι να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Χάρη στη σκληρή δουλειά και την πίστη στις ικανότητές του, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερό του όνειρο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη Huawei, μια εταιρεία με πολύ δυνατό πνεύμα», είπε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. «Πιστεύω πως η συνεργασία μας θα βοηθήσει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Huawei και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

 «Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αφοσιώθηκε στην επίτευξη των στόχων του. Απέδειξε πως αν εργαστείς σκληρά και με πάθος, η επιτυχία σε συναντά. Εκπλήρωσε τα παιδικά του όνειρα με το να γίνει ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η ζωή του ταυτίζεται με το σλόγκαν της εταιρείας μας ’MakeitPossible’. Ο Ρόμπερτ είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει το πνεύμα της Huaweiδήλωσε ο κος WangYanming, Πρόεδρος του HuaweiCentralEastEurope& NordicRegionConsumerBusiness.

Η συναρπαστική ζωή του Λεβαντόφσκι, οι δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει αλλά και η κατάκτηση της κορυφής παραλληλίζεται με την εταιρική πορεία της Huawei, η οποία όταν ιδρύθηκε το 1987 ήταν μια μικρή εταιρεία με λίγους υπαλλήλους. Τα επόμενα 28 χρόνια, η Huaweiπροσπέρασε πολλά εμπόδια χωρίς ποτέ να παραδώσει τα όπλα. Με πελατοκεντρική καινοτομία, συνεχείς επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη και σκληρή δουλειά, η Huawei σήμερα διατηρεί παρουσία σε περισσότερες από 170 χώρες, έχοντας εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία 100 Brands παγκοσμίως, σύμφωνα με την Interbrand.