Ρετρό design, αποδόσεις & συνδεσιμότητα με τη Samsung Smart NX3000

74

Η νέα ΝΧ3000 είναι η τελευταία προσθήκη στη βραβευμένη σειρά compactφωτογραφικών μηχανών NX της Samsung. Με προηγμένες τεχνικές προδιαγραφές και με ρετρό σχεδιασμό, η ΝΧ3000 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν μία κομψή συσκευή για φωτογραφίες με υψηλής ποιότητας ευκρίνεια, που απαθανατίζει οποιαδήποτε στιγμή με λεπτομέρεια και μεγάλη ευκολία.

 

Η ΝΧ3000 διαθέτει ισχυρό αισθητήρα 20.3MPAPSCCMOS, ταχύτητα κλείστρου 1/4000 δευτερολέπτων με συνεχής λήψη 5fps, για φωτογραφίες με απόλυτη ευκρίνεια, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

 

Με έμφαση στα selfies, η SamsungNX3000 διαθέτει μία εύχρηστη αναστρεφόμενη οθόνη τριών ιντσών με λειτουργία WinkShot. Απλώς ανοίγοντας την οθόνη, τοποθετώντας στο πλαίσιο ένα πρόσωπο και κλείνοντας το μάτι, οι χρήστες μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τη συσκευή και να απαθανατίσουν με ευκολία τη στιγμή.

 

Όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες SMARTφωτογραφικές μηχανές της Samsungπου κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά, η ΝΧ3000 διαθέτει τη λειτουργία Tag & Goπου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς εύκολα και άμεσα τις φωτογραφίες σου μέσω Wi-Fiή συνδεσιμότητας NFC. Το Tag & Goπροσφέρει τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων λειτουργιών διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των PhotoBeam, RemoteViewfinderProκαι MobileLink.  

 

Η ΝΧ3000 θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και καφέ χρώμα μαζί με το νέο compactφακό της Samsung16-50mmF3.5-5.6 PowerZoomEDOIS. Ο ισχυρός, παρότι compactκαι ελαφρύς φακός δίνει τη δυνατότητα για εύκολη και άνετη φωτογράφιση. Επιπλέον, με τον 16-50mmPowerZoomφακό οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία ζουμ της φωτογραφικής μηχανής από το κινητό τους τηλέφωνο μέσω του RemoteViewfinderPro, για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα.