Ρεκόρ συμμετοχών στον Κλασικό Μαραθώνιο

70

Με τη συμμετοχή 31.000 δρομέων που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης και έναν εντυπωσιακό αριθμό θεατών, πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου.

 

Η WINDεπίσημος χορηγός, ονομαστικός χορηγός στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ. και Τηλεπικοινωνιακός πάροχος του ΣΕΓΑΣ, έδωσε για 3η συνεχή χρονιά δυναμικό «παρών», τονίζοντας τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό.

 

Η ομάδα της εταιρείας, η WINDRunningTeam ήταν και για μια ακόμη χρονιά η μεγαλύτερη ομάδα που έχει ποτέ λάβει μέρος στη διοργάνωση, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τους 1600 δρομείς. Ανάμεσα τους 15 δημοφιλείς προσωπικότητες και συγκεκριμένα οι Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσουνή, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης  Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή καθώς επίσης και η AlenaBuffon, topmodel, παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση, σύζυγος του ιταλού εθνικού τερματοφύλακα GianluigiBuffon. Με την ενεργό συμμετοχή τους, όλοι μαζί έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια η «ΕΛΕΠΑΠ» για τα παιδιά με αναπηρία και η «ΦΛΟΓΑ» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Για κάθε συμμετοχή στην ομάδα της, η WIND έχει υπολογίσει να προσφέρει στους δύο φορείς 10€ για ενώ για κάθε «πρεσβευτή» το ποσό των 1000€.

 

Δυνατότητα ωστόσο να συμβάλλουν σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, η WINDέδωσε σε όλους τους δρομείς του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η εταιρεία απέδωσε στα ιδρύματα 1€ για κάθε έναν από όλους τους δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα της, λίγο πριν τον τερματισμό. Αλλά ακόμα και όσοι δεν έτρεξαν αυτή την Κυριακή, είχαν την ευκαιρία μέσω των SocialMediaνα συμβάλλουν στην προσπάθεια στήριξης της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑ» βάζοντας #WINDRun4Allπριν από κάθε post, tweet και φωτογραφία στο Facebook, Twitter, Instagram.

 

Η WINDδεν έλειψε ούτε από το αγωνιστικό κομμάτι του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. HΜάγδα Γαζέα τερμάτισε πρώτη από τις Ελληνίδες αθλήτριες με τα χρώματα της εταιρείας, σημειώνοντας χρόνο 2.46.07.

 

Οι Quilombo, ταυτισμένοι πλέον με την WIND σε όλους τους αγώνες, έδιναν με τα κρουστά και τον χορό τους ρυθμό και κέφι σε συμμετέχοντες και θεατές.

 

Παράλληλα, η WINDπρόσφερε σε 50 δρομείς ένα smartphone κινητό HUAWEIAscendY210, το πιο ‘δυνατό’ smartphone της αγοράς στην κατηγορία του. Οι νικητές αναδείχθηκαν βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων γενικής κατάταξης του ΣΕΓΑΣ και συγκεκριμένα οι πρώτοι κάθε εκατοστάδας μέχρι και τον χιλιοεπτακοσιαστό (1700ο) για τους Αγώνες Δρόμου των 5 & 10 χλμ, και αντίστοιχα οι πρώτοι μέχρι και τον χιλιοεξακοσιοστό (1600ο) για τον Μαραθώνιο Δρόμο.

Τέλος, την εμπειρία ενός πρωτότυπου παιχνιδιού έζησαν όλοι όσοι επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της WINDστον τερματισμό. 40 κινητά τηλέφωνα HUAWEIAscendY 210 δημιούργησαν ένα τεχνολογικό installation που δεν έχει ξαναγίνει, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να δημιουργήσει πολύ εύκολα για 2 λεπτά τη δική του μουσική σύνθεση. Παράλληλα, όλοι λάμβαναν αναμνηστικά δώρα από τη μεγάλη γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού της Αθήνας.