Quantum Of The Seas – Ενσωμάτωση Καινοτόμων Τεχνολογιών για ξέγνοιαστα ταξίδια

53

Το Smart κρουαζιερόπλοιο – QUANTUM OF THE SEAS πρωτοπορεί λανσάροντας μία σειρά από Νέες Τεχνολογίες για  ξέγνοιαστα ταξίδια  

Επιβίβαση σε 10 λεπτά – Εξελιγμένο σύστημα εντοπισμού αποσκευών – πλήρωμα  εφοδιασμένο με Windows Tablets – Εξαιρετική ποικιλία επιλογών  Bar tenderρομπότ  

Τα  εύκολα στη χρήση συστήματα επεκτείνουν τις επιλογές των πελατών και  απλοποιούν τα χρονοδιαγράμματα. Η τεχνολογία RFID επιταχύνει τη διαδικασία επιβίβασης και επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακολουθούν τις αποσκευές τους σε κάθε βήμα της επιβίβασης ή αποβίβασης τους.

Συνολικά, η πελατοκεντρική τεχνολογία κάνει το Quantum of the Seas ΕΞΥΠΝΟ σε έξι σημεία:  

SMARTCheckIn:

Οι διακοπές με το QuantumoftheSeasαρχίζουν από το σπίτι, όπου οι επιβάτες μπορούν να εκδώσουν τα  έγγραφα επιβίβασης Online, να σκανάρουν και να κάνουν uploadτη φωτογραφία της ταυτότητας τους, και να λάβουν ψηφιακή επιβεβαίωση επιβίβασης. Τη στιγμή που φτάνουν στο λιμάνι για την αναχώρηση, οι ταξιδιώτες μπορούν να προχωρήσουν από ον ειδικό διάδρομο για γρήγορη επιβίβαση που  τους  μεταφέρει” σε 10 λεπτά χωρίς να απαιτείται αναμονή στο checkincounterγια συμπλήρωση εντύπων .  

Οι ταξιδιώτες είναι σε θέση να παρακολουθούν τις αποσκευές τους σε πραγματικό χρόνο από τα  smartphones τους. Με την τεχνολογία RFID οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τα βασικά σημεία που θα βρίσκονται οι αποσκευές τους καθ’οδόν  προς την καμπίνα τους. Κατά την αναχώρηση, η διαδικασία επαναλαμβάνεται.  

SMARTConcierge: Ευελιξία καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού

Το QuantumoftheSeas προσφέρει νέα βραχιόλια – wristbands(RFIDWOWband) ταξιδιωτών, που με μια μόνο απλή κίνηση σας βοηθούν στην γρήγορη πλοήγηση εντός του πλοίου, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εν πλω, ενώ  χρησιμεύει και ως κλειδί δωματίου. Επίσης, μέσω του wristbandμπορείτε να σχεδιάσετε το σύνολο της διαμονής σας κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, κάνοντας κράτηση για δείπνο, για εκδρομές στην ακτή, ραντεβού αισθητικής / spa, και πολλά ακόμη.  

Το  RoyaliQ, είναι διαθέσιμο ως downloadableapp και παρέχεται σε αυτόνομους iQ σταθμούς σε διάφορα σημεία του πλοίου. Το RoyaliQ επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται διάφορα στοιχεία κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας και  περιλαμβάνει ένα βολικό ημερολόγιο που παρέχει με  μια ματιά τις διάφορες επιλογές του προγράμματός τους, και ταυτόχρονα τους δίνει τη δυνατότητα να κρατούν επαφή με γνωστούς  και το σπίτι μέσω τηλεφώνου παρέχοντας και δυνατότητες αποστολής κειμένου.  

SMART Υπηρεσία: Το πλήρωμα γνωρίζει καλύτερα τους ταξιδιώτες και μπορεί να προβλέπει τις ανάγκες του

Μέσω των εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι ταξιδιώτες, τα μέλη του πληρώματος γνωρίζουν τις προτιμήσεις τους και είναι σε θέση να προσαρμόζει τις ήδη εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες  σε ακόμη υψηλότερο βαθμό. Αν ένας ταξιδιώτης επιθυμεί φαγητό χωρίς γλουτένη, να παρακολουθήσει την πρώτη παράσταση στα show, ή σιάτσου μασάζ, τα χαρακτηριστικά του έξυπνου πλοίου επιτρέπουν στα μέλη του πληρώματος να προβλέψουν κάθε ανάγκη.  

SMART Βιωσιμότητα: καθαρότερο και πιο “πράσινo πλοίο

Η τεχνολογία έχει παίξει ακόμη ένα ρόλο στο να καταστεί το πλοίο πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Εξελιγμένα τεχνολογίες και μεθοδολογίες  χρησιμοποιήθηκαν  για να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας του κρουαζιερόπλοιου με την αποτελεσματική διαμόρφωση του σκελετού και τον σχεδιασμό των  μηχανών και των συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας. Στο πλοίο έχει εξαλειφθεί η χρήση των λαμπτήρων πυρακτώσεως.  Όλος ο φωτισμός παρέχεται από λαμπτήρες  χαμηλής ενέργειας LED ή φθορισμού. Αισθητήρες κίνησης χαμηλώνουν τον φωτισμό στους διαδρόμους όταν είναι άδειοι.  

SMARTConnect: Λήψεις με ταχύτητες εφάμιλλες της σύγχρονης ζωής

Το QuantumoftheSeas θα λειτουργεί με πρωτοφανείς ταχύτητες ευρυζωνικότητας, χρησιμοποιώντας δορυφόρους της O3bNetworks. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν streamingvideo, να ελέγξουν το  ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, να έχουν εικόνα των  μετοχών τους, σύνδεση με μέσα  κοινωνικής δικτύωσης,  με μέσα μαζικής ενημέρωσης και να απολαύσουν  πρόσωπο-με-πρόσωπο συνομιλίες μέσω βίντεο – ακόμα και στη μέση του ωκεανού.  

Επιπλέον, η συνδεσιμότητα του Quantum καθιστά δυνατό σε κάθε ένα από τα SeaPods στο χώρο του SeaPlex να γίνει μια ζωντανή παγκόσμια σουίτα παιχνιδιών βίντεο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το XboxLive και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο.  

SMART Εμπειρίες:

Η Τεχνολογία συμβάλει στην απόλαυση αλλά και σε πολλές εκπλήξεις πάνω στο Quantum of the Seas. Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το BionicBar, φέρνει στο επίκεντρο τα ρομπότ εν δράσει. Οι επισκέπτες παραγγέλνουν μέσω tablet και στη συνέχεια διασκεδάζουν βλέποντας bartenders ρομπότ να “εργάζονται σκληρά” αναμειγνύοντας κοκτέιλ.  

Ρομπότ προσφέρουν ένα άλλο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό στο Quantum of the Seas. Το Two70 είναι ο χώρος έξι οθονών Robot (Roboscreens), οι οποίες παρουσιάζουν παραστάσεις έκπληξη κατά τη διάρκεια της κάθε κρουαζιέρας, δημιουργώντας σκηνές στα ύψη, στρίβοντας σε γωνία, ή όταν ενώνονται σε ένα. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης την εμπειρία Vistarama, που προσφέρουν γυάλινοι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή,  που μετατρέπουν την επιφάνεια του περιβάλλοντος προβάλλοντας κάθε πραγματική ή φανταστική σκηνή συμπεριλαμβανομένου του πολυδιάστατου θεάματος Starwater 

Το QuantumClass διαθέτει 18 καταστρώματα, είναι 167.800 κόρων και μεταφέρει 4.180 άτομα σε δίκλινα δωμάτια. Διαθέτει 2.090 καμπίνες.