Πρωτοφανής ζήτηση για το Samsung Galaxy Note 7 στην Ευρώπη

88

Η Samsung Electronics Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις από τις προ-παραγγελίες για το νέο Galaxy Note7 έχουν αγγίξει πολύ υψηλά επίπεδα, μία εβδομάδα μόλις από την έναρξη των προ-παραγγελιών.

Πριν από την έναρξη των προ-παραγγελιών στις 16 Αυγούστου, οι εγγραφές των καταναλωτών για το Note7 στα ψηφιακά κανάλια της Samsung είχαν ξεπεράσει τις αντίστοιχες εγγραφές για τα Galaxy S7 και S7 edge, οδηγώντας σε ένα όριο που επιβάλλεται στη συνολική κατανομή των προ-παραγγελιών στην Ευρώπη για τη νέα συσκευή. Το όριο αυτό είχε σχεδιαστεί ειδικά για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της αναμενόμενης ζήτησης των καταναλωτών   θα μπορούσε να ικανοποιηθεί, όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της συσκευής. 

Στον απόηχο των υψηλών προ-παραγγελιών και με γνώμονα τη διαρκή δέσμευση της Samsung για την ικανοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ζήτησης των καταναλωτών, η γενική διαθεσιμότητα θα γίνει σταδιακά στην Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις στις 2, 9 και 16 Σεπτεμβρίου.