Πρωτάθλημα Angry Birds από τη Samsung μόνο στα Public

42

Η Samsung Smart TV σας προσκαλεί στα Public για να πάρετε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AngryBirdsπου διοργανώνει αποκλειστικά σε καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Οι ημιτελικοί (στους οποίους θα διαγωνιστούν οι top scorers των προηγούμενων 2 εβδομάδων) θα λάβουν μέρος στις 24 Νοεμβρίου σε 10 ανά τόπους καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και την 1 Δεκεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.samsung.com/gr/angrybirds αλλά και στα καταστήματα Public στις promoters την ώρα του διαγωνισμού.

Οι 6 νικητές (top scorers) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα κερδίσουν δώρα Samsung και ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Angry Birds που διοργανώνει η Samsung στις 13/12/2012.

Τα Angry Birds γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά με τη Samsung Smart TV!

Mέσω του Smart Interaction και συγκεκριμένα μέσω της τεχνολογίας Motion Control της Samsung  Smart TV (σειράς ES7000 και ES8000) μπορείτε να «παίξετε» Angry Birds στην τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ , απλά και μόνο με την κίνηση των χεριών.

Ελάτε σε ένα από τα 10 καταστήματα Public, λάβετε μέρος στο πρωτάθλημα και ζήστε από κοντά τη μοναδική εμπειρία Angry birds στις Samsung Smart TV ES7000 και ES8000.