Προσφορές -30% σε όλα τα βιβλία του CosmoteBooks.gr

58

Προσφορές -30% σε όλα τα βιβλία [1] περιμένουν όλους τους καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους στο Cosmotebooks.gr από τις 24 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου 2015. 

Στο ανανεωμένο Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με περισσότερα από 5.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει βιβλία που τον ενδιαφέρουν, ελληνικά και ξενόγλωσσα, Best sellers αλλά και νέες κυκλοφορίες. Βιβλία παιδικά, μυθιστορήματα, δοκίμια, σχολικά, βιβλία για τις τέχνες και τις επιστήμες είναι στη διάθεσή του κοινού, ενώ καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιπλέον, μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα παιχνίδια, ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios, αλλά και είδη γραφείου είναι διαθέσιμα για μικρούς και μεγάλους, σε απίστευτες τιμές, ενώ μαζί παρέχεται η δυνατότητα για δωρεάν συσκευασία δώρου και παραλαβή με ευχετήρια κάρτα και κάρτα αλλαγής.

Στο Cosmotebooks.gr μπορεί κανείς να αγοράσει ό,τι θέλει από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphoneτου, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα) και να το παραλάβει σε όποια διεύθυνση επιθυμεί[2] ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.

[1] Εξαιρούνται τα βιβλία που εμπίπτουν στο νόμο περί ενιαίας τιμής και τα eBooks.

[2] Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40 ευρώ.