Προπληρωμένες κάρτες των 10€ – 20€ & 50€ από το ReadPoint στα καταστήματα Golden-i

78

Το readpoint.gr σε συνεργασία με τα καταστήματα Golden-i  φέρνουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά  τις προπληρωμένες κάρτες ReadPoint  των €10, €20 και €50, για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν on line πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Με τις προπληρωμένες κάρτες ReadPoint μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων και να αγοράσετε  τα ψηφιακά έντυπα της επιλογής σας χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και σε τιμές έως και 70% φθηνότερα από τα αντίστοιχα έντυπα.

Τις κάρτες μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα καταστήματα Golden-i, που βρίσκονται στα εμπορικά κέντρα Golden Hall στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της Apple. Τα καταστήματα Golden-i, με τη διάκριση Apple Premium Reseller Stores από την Apple®, λειτουργούν σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας που θέτει η Apple για τα καταστήματά της και αντανακλούν την υψηλή αισθητική και το ιδιαίτερο design που έχουν κάνει τα Apple Stores μοναδικά και ξεχωριστά σε όλο τον κόσμο. Τα Golden-i ανήκουν στην ACE-Hellas, μία από τις μεγαλύτερες και καινοτόμες εταιρίες τεχνολογίας της χώρας, στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εφαρμογών τεχνικού λογισμικού, με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Με 4 απλά βήματα τα ψηφιακά έντυπα που επιλέγετε γίνονται δικά σας

1. Αγοράζετε την προπληρωμένη κάρτα ReadPoint της επιλογής σας 10€ | 20€ | 50€

2. Μπαίνετε στο readpoint.gr επιλέγετε τα έντυπα που επιθυμείτε

3. Κατά τη διαδικασία πληρωμής εισάγετε τον κωδικό της κάρτας και το αντίστοιχο ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό σας.

4. Μέσα σε λίγα λεπτά τα έντυπα υπάρχουν διαθέσιμα στον υπολογιστή σας…

5. …και το υπόλοιπο ποσό που δεν χρησιμοποιήσατε είναι διαθέσιμο για την επόμενη αγορά σας!

Μπείτε σήμερα στο readpoint.gr και δοκιμάστε την υπηρεσία μας κατεβάζοντας τα πρώτα ψηφιακά έντυπα ΔΩΡΕΑΝ!  www.readpoint .gr

Μέσω του ReadPoint.gr, χιλιάδες τίτλοι εφημερίδων περιοδικών και βιβλίων γίνονται προσβάσιμοι από τον υπολογιστή, το notebook, το κινητό ή το tablet σας.

Ποτέ δεν ήταν τόσο απλό να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας έντυπα ανά πάσα στιγμή, στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει, δημιουργώντας τη δική σας ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. 

Το ReadPoint.gr Είναι οικονομικό, Οικολογικό αλλά και Πρακτικό.

  • Τα έντυπα κοστίζουν μέχρι και 70% φτηνότερα από ότι στα καταστήματα.
  • Δεν υπάρχει χρήση χαρτιού. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε και να μεταφέρετε τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία σας και να τα διαβάσετε offline χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet.
  • Με χιλιάδες απότους καλύτερους ψηφιακούς τίτλους, το ReadPoint και οι εφαρμογές του αποτελούν μια επανάσταση στην ανάγνωση.