Προκαλέστε τον εαυτό σας με τη νέα Olympus Tough action camera

79

Η TG-Tracker ανεβάζει την κάμερα σε άλλα επίπεδα. Ενώ οι συμβατικές κάμερες δράσης αποδίδουν σε έναν τομέα, αλλά αποτυγχάνουν σε ένα άλλο – όπως την ποιότητα της εικόνας , την επιλογή shot ή τη διάρκεια της μπαταρίας – η TG-Tracker υπερέχει σε όλους τους τομείς.

Συνδυάζει τη δύναμη απεικόνισης της high-end τεχνολογίας της Olympus με την ποιότητα. Για τους οπαδούς των extreme sports, αυτό κάνει τη διαφορά: αντί να καταγράφουν μία εντυπωσιακή επικίνδυνη στιγμή , καταγράφουν μια εντυπωσιακή στιγμή όταν τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα.

Η TG-Tracker έχει μία αποσπώμενη λαβή, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων και μία flip-out LCD οθόνη – έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να φωτογραφίζετε σε σκληρές συνθήκες χωρίς να θολώνουν οι φωτογραφίες σας. Η κάμερα αυτή είναι ιδανική για ποδηλασία στο βουνό, για ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο για scuba dive, kite surf και άλλα πολλά extreme αθλήματα. Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Olympus Image Track Ver 2.0, οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν ξανά τις υπαίθριες περιπέτειες τους με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται : το υψόμετρο ή το βάθος , τη θερμοκρασία του αέρα ή του νερού, την τοποθεσία , την κατεύθυνση και την ταχύτητα της κίνησης.

Η νέα TG – Tracker είναι συμβατή με πολλά αξεσουάρ αθλητικού εξοπλισμού (παρέχεται αντάπτορας). Θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούλιο του 2016 στα €389.