Προηγμένες λύσεις ακοής με τα ακουστικά Phonak Venture

89

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από την earcare σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς ακουστικών βαρηκοΐας Phonak Venture.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υπεύθυνοι των πιο σύγχρονων  καταστημάτων ακουστικών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις των ακουστικών βαρηκοΐας PHONAK, να εκπαιδευθούν στις ρυθμίσεις των νέων δυνατοτήτων και να μοιραστούν εμπειρίες. Με βασικούς άξονες την παροχή καινοτόμων λύσεων επικοινωνίας για όλες τις ηλικίες, παρουσιάστηκαν τα νέα μικροσκοπικά μοντέλα που προσφέρουν στα άτομα με δυσκολία ακοής/ βαρηκοΐα υψηλή ικανότητα κατανόησης και ευκρίνειας της ομιλίας σε συζητήσεις, στην παρακολούθηση της τηλεόρασης ή ακόμα και σε καταστάσεις με πολύ θόρυβο.

Έμφαση δόθηκε και στην παιδική βαρηκοΐα και τη σημασία του ακοολογικού ελέγχου στα νεογνά και τα παιδιά αλλά και στα νέα Ελβετικά βοηθήματα για επιπλέον ενίσχυση των παιδιών στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έγιναν παρουσιάσεις από στελέχη της earcare και εκπροσώπους της Phonak Ελβετίας για κοχλιακά εμφυτεύματα και βοηθήματα ακοής.

Οι συμμετέχοντες είχαν παράλληλα την ευκαιρία να επισκεφθούν στις εγκαταστάσεις της earcare στην πλατεία Συντάγματος (Όθωνος 4), το πρώτο εξειδικευμένο στην Ελλάδα παιδιατρικό ακοολογικό κέντρο, όπου γίνεται η επιλογή και εφαρμογή παιδικών ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων. Με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, επιλέγονται οι καλύτερες λύσεις ακοής για τις πιο μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.

 

Γνωρίστε το επίσημο δίκτυο συνεργατών PHONAK στο www.phonak-hellas.com και στο τηλέφωνο 210-52.33.006.