Πρεμιέρα «Boardwalk Empire 5» στα κανάλια Novacinema!

139

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς «Boardwalk Empire» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Η δραματική σειρά της ΗΒΟ θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, με εξαίρεση το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23:05.

 

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς, η οποία κέρδισε, μεταξύ άλλων, 17 Βραβεία Emmy, 4 SAGAwardsκαι 2 Χρυσές Σφαίρες, θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια, που θα είναι επίσης διαθέσιμα σε laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Η σειρά έχει τη σφραγίδα των Μάρτιν Σκορτσέζε και Τέρενς Γουίντερ και διαδραματίζεται στο Ατλάντικ Σίτι, κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης.

 

Ο Στιβ Μπουσέμι κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, ο πέμπτος κύκλος της οποίας διαδραματίζεται την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης του 1931. Το σενάριο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία του κακοποιού Νάκι Τόμσον, ενός διεφθαρμένου πολιτικού που έδρασε κατά τη δεκαετία του ’20 και είχε διασυνδέσεις στον υπόκοσμο.