Ποιος θα επιστρέψει στην επόμενη σεζόν του Game of Thrones

516

Η επική σειρά της HBO, που σε έχει συνηθίσει στις αποτρόπαιες δολοφονίες και στους βασανιστικούς θανάτους και κάθε φορά σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα δει τα ραδίκια ανάποδα, έχει πολλές και φοβερές ανατροπές. Φερειπείν, την επιστροφή του Jon Snow από τον άλλο κόσμο.

Όπως αναφέρει το askmen.gr, μία από τις πιο στυγερές δολοφονίες (καλά τη μία, ολόκληρο φονικό έγινε) ήταν αυτή που είδαμε στο επεισόδιο του «Ματωμένου Γάμου», όπου ο Walder Frey (κατ)έσφαξε τον Robb Stark, τη μητέρα του Catelyn και την έγκυο σύζυγο του Talisa Stark.

Και μπορεί η Arya Stark να πήρε την εκδίκησή της σερβίροντας του στο πιάτο τα κεφάλια των δυο του γιων, πριν του κόψει τον λαιμό, ωστόσο, μην εκπλαγείς αν τον δεις να εμφανίζεται και την επόμενη σεζόν στη σειρά.

Σύμφωνα με την κοινότητα φίλων του GOT, Watchers on the Wall, ο Frey θα κάνει comeback στον 7ο κύκλο. Δεν ξέρουμε ακόμα τα τι και τα πώς, αλλά είναι πολύ πιθανό να γυρίσει σαν άλλος Jon Snow. Με τόσα που έχουμε δει, όλα είναι πιθανά.