Πλυντήρια από το… μέλλον παρουσίασε η Samsung στην IFA 2016

85

H Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων σειρών πλυντηρίων Addwash – τη σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων ‘Combo’ και τη σειρά ‘Slim’, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της IFA 2016.

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο AddWash Combo

Η νέα σειρά πλυντηρίου-στεγνωτηρίου AddWash Combo αποτελείται από δύο μοντέλα, το WD6500K και το WD5500K. Το χαρακτηριστικό Addwash συνδυάζεται με τη λειτουργία Air Wash, που είναι κοινή και για τα δύο μοντέλα. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί μόνο θερμαινόμενο αέρα, για να αφαιρέσει τις οσμές και να απολυμάνει τα ρούχα. Έτσι τα ρούχα δεν φθείρονται, όπως σε μία τυπική πλύση, και φρεσκάρονται, χωρίς νερό ή απορρυπαντικά. Επίσης, η επιπρόσθετη πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια ενός κύκλου στεγνής πλύσης. Αποτελεί την ιδανική λύση για ρούχα που απαιτούν στεγνό καθάρισμα, βοηθώντας τις οικογένειες να εξοικονομήσουν χρήματα.

AddWash Slim: Ιδανικό για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής

Η σειρά Slim διαθέτει τρεις επιλογές, το WW6500K, το WW5500K και το WW4500K. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τον πιο λεπτό σχεδιασμό στον κλάδο και προσφέρουν μία σειρά από επιλογές χωρητικότητας: 6, 7, 8 και 9 κιλά, προκειμένου να ταιριάζουν στον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής και να προσθέτουν μία premium πινελιά στους εσωτερικούς χώρους. Επίσης, το κάθε μοντέλο διαθέτει την τεχνολογία Ecobubble και Bubble Soak, η οποία προσθέτει μία επιπλέον φάση στον τυπικό κύκλο πλύσης, ώστε τα ρούχα με δύσκολους λεκέδες να απορροφήσουν ενεργές φυσαλίδες, οι λεκέδες να γίνουν πιο ήπιοι και να απομακρυνθούν ακόμα πιο αποτελεσματικά.