Πληκτρολόγιο για το iPad, για ευκολότερη πληκτρολόγηση!

59

Η Logitech παρουσίασε το νέο Logitech® Keys-To-Go, ένα κομψό αυτόνομο Bluetooth® πληκτρολόγιο για κάθε iPad, που μπορεί να χωρέσει παντού και να μεταφερθεί οπουδήποτε. Η εταιρία επίσης ανανέωσε την γκάμα της από προστατευτικές θήκες με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο για iPad, ανάμεσά τους τη Logitech® Type+ και τη Logitech® Ultrathin, ώστε να είναι συμβατές με το νέο iPad® Air 2.

Το Logitech Keys-To-Go για iPad

Το νέο LogitechKeys-To-Goείναι ένα αυτόνομο φορητό πληκτρολόγιο, τόσο λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό, που γίνεται ιδανικό για πληκτρολόγηση όπου κι αν βρισκόμαστε. Με ύψος μόλις 6,1 χιλιοστά και βάρος 180 γραμμάρια, είναι πανεύκολο στην μεταφορά, είτε το έχουμε στην τσάντα μας, ή ακόμη και σε μια τσέπη του παλτού μας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο και δεν μας βαραίνει.

Για να μας προσφέρει μια άνετη αίσθηση πληκτρολόγησης, τα πλήκτρα του έχουν την απτή ανάδραση που έχουμε συνηθίσει από τον φορητό μας υπολογιστή. Τα πλήκτρα όμως είναι ενσωματωμένα σε μια προστατευτική επικάλυψη από υδροαπωθητικό FabricSkin, που προστατεύει από τη βρωμιά και τις πιτσιλιές. Έτσι σε αυτό το πληκτρολόγιο δεν θα βρούμε… ψίχουλα κολλημένα κάτω από τα πλήκτρα, ενώ μπορούμε να σκουπίσουμε άμεσα όποιο υγρό πέσει επάνω του. Όσο για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες ανά φόρτιση.

Το LogitechKeys-To-Go είναι συμβατό με όλες τις γενιές iPad και iPadmini, ενώ προσφέρεται σε 3 χρώματα, μαύρο, κόκκινο και γαλαζοπράσινο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.

 

Το Logitech Type+ για iPad Air 2

Το LogitechType+ είναι μια θήκη με πληκτρολόγιο για το iPadAir 2, που διατηρεί την δημοφιλή ελαφριά και λεπτή προστατευτική θήκη δύο όψεων του προηγούμενου μοντέλου, συνδυάζοντάς τη με ένα πρόσφατα βελτιωμένο πληκτρολόγιο Bluetooth, σχεδιασμένο ώστε να αναπαράγει την εμπειρία πληκτρολόγησης ενός φορητού, κάνοντας πολύ ομαλή τη μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη, χωρίς να χάνουμε σε ταχύτητα και ακρίβεια.

Όταν είναι ανοιγμένο σε θέση πληκτρολόγησης, το iPadστερεώνεται μαγνητικά στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου, οπότε η οθόνη του είναι εύκολα προσβάσιμη για πλοήγηση. Το πληκτρολόγιο του LogitechType+ διαθέτει επίσης αυτόματη λειτουργία On/Off: Όταν το iPad στερεωθεί στην θέση πληκτρολόγησης, το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται, ενώ όταν η ταμπλέτα είναι οριζόντια, το πληκτρολόγιο αντίστοιχα σβήνει. Επιπρόσθετα, το iPad πέφτει σε νάρκη ή ενεργοποιείται όταν κλείνουμε ή ανοίγουμε τη θήκη, οπότε είναι έτοιμο όποτε το χρειαστούμε.

Το LogitechType+ προσφέρεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λαμπερό κόκκινο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.

 

Το Logitech Ultrathin για iPad Air 2

Το LogitechUltrathinείναι ένα λεπτό και ελαφρύ πληκτρολόγιο-κάλυμμα που ασφαλίζει με μαγνήτες πάνω στο iPadAir 2. Το κάλυμμα προστατεύει την οθόνη της ταμπλέτας όταν βρισκόμαστε σε κίνηση, ενώ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμινένιο υλικό που ταιριάζει απόλυτα με το iPadAir 2. Το πληκτρολόγιο διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και δύο χρόνια, η οποία μπορεί να αλλαχτεί πολύ εύκολα όταν χρειαστεί. Μια ρυθμιζόμενη σχισμή με μαγνήτες στο πάνω μέρος στηρίζει το iPadσε κλίση παρόμοια με αυτή μιας οθόνης laptop, ιδανική για άνετη πληκτρολόγηση. Το πληκτρολόγιο-κάλυμμα LogitechUltrathinγια το iPadAir 2 κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, SpaceGreyκαι Silver, ενώ ή προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι τα €89,99.

 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα πληκτρολόγια LogitechKeys-To-Go, LogitechType+ και LogitechUltrathin, αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στο τέλος Νοέμβριου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gaming.logitech.com ή το αντίστοιχο blog.