Πιστοποίηση Green Leaf Mark για τις επαγγελματικές οθόνες της Samsung

60

Η SamsungElectronicsCo., Ltd., ανακοίνωσε ότι όλες οι επαγγελματικές οθόνες του 2015 (τα μοντέλα SE200, SE450, SE650, SE650C και UE850) έλαβαν την πιστοποίηση GreenLeafMark από τον βρετανικό οργανισμό πιστοποίησης Intertek. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις της Samsung για την ανάπτυξη και την παροχή φιλικών προς το περιβάλλον και τεχνολογικά κορυφαίων οθονών.

Η περιβαλλοντική πιστοποίηση GreenLeafMark αποδίδεται σε προϊόντα, που ανταποκρίνονται θετικά σε μια σειρά από φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές. Μέσα από ανεξάρτητες και απαιτητικές δοκιμές, το Intertek επαλήθευσε ότι ολόκληρη η σειρά επαγγελματικών οθονών της Samsung για το 2015 αποτελείται από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό – το υψηλότερο ποσοστό που παρατηρείται σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Επιπροσθέτως, το Intertek έλαβε υπόψη και το ότι οι οθόνες της Samsung δεν είναι κατασκευασμένες από PVC, επομένως, δεν απελευθερώνουν επικίνδυνα χημικά, που προκαλούν προβλήματα υγείας και περιβαλλοντικές ζημιές.    

«Αποσπώντας την πιστοποίηση GreenLeafMark από το Intertek, αποδεικνύουμε στους καταναλωτές μας, σε ολόκληρο τον κόσμο, τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό και τις διαδικασίες κατασκευής των προϊόντων μας», σημείωσε ο Seok-giKim, SeniorVicePresident, VisualDisplayBusiness, της SamsungElectronics. «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων και πράσινων προϊόντων, με σκοπό να βελτιώνουμε την απόδοση ενέργειας, αλλά και την εμπειρία των καταναλωτών μας».

Ταυτόχρονα, το Intertek αναγνώρισε τις σειρές SE450 και SE650 για την υψηλή απόδοση ενέργειας, που προσφέρουν. Και τα δύο μοντέλα διακρίθηκαν με την πιστοποίηση GreenLeafMark για την ενσωματωμένη λειτουργία ECO-PowerOff, η οποία προσφέρει κατανάλωση ενέργειας 0.00W σε offline λειτουργία (λιγότερο από 0.005W, με βάση τις πιστοποιήσεις IEC 62301 και EN 50564:2011).

Ο οργανισμός Intertek διαθέτει περισσότερα από 1.000 εργαστήρια και γραφεία σε περισσότερες από 100 χώρες. Παραπάνω από 130 χρόνια, κορυφαία brands έχουν συνεργαστεί μαζί του, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα και τα συστήματά τους ανταποκρίνονται σε προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και φιλικότητας προς το περιβάλλον.