Πιστοποίηση από την Apple στην Kerverus IT

99

Η πρώτη Ελληνική και Κυπριακή εταιρεία ανάμεσα σε περίπου 450 παγκοσμίως, η οποία πιστοποιήθηκε από την Appleμε το MFI(MadeforI-Phone), για το νέο της προϊόν miipharos, είναι πλέον η KerverusIT (CY) Ltd. . Παράλληλα, διαθέτει και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις CEκαι FCC.

Το miipharos είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία ibeacοn της Apple και εντάσσεται στο νέο κλάδο του pushmarketing.

HKerverusIT, είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πολύ λίγες εταιρίες παγκόσμια, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τόσο τις σχετικές συσκευές, όμως μέχρι στιγμής η μοναδική, η οποία στηρίζει και πλαισιώνει με αντίστοιχο λογισμικό και webεφαρμογή, την παραμετροποίησή τους και την εμπορική τους χρήση, ώστε χωρίς καμία ειδική γνώση ο κάθε πελάτης να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη νέα αυτή τεχνολογία.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία θεωρείται ότι άμεσα θα μεταβάλει την παγκόσμια αγορά marketing, καθώς οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με τα συμβατά κινητά των χρηστών που διαθέτουν το σχετικό application και να το κατευθύνουν τόσο διαφημιστικά όσο και ενημερωτικά. Η ευρεία χρήση των κινητών συσκευών και των socialmediaπλέον δίνει τη δυνατότητα να υπάρχει απόλυτα προσωποποιημένη αλλά και χρονικά κατευθυνόμενη πληροφόρηση των χρηστών.

Αναλυτικότερα ο κάθε ενδιαφερόμενος ο οποίος επιθυμεί να προωθήσει ένα προϊόν, να ενημερώσει το κοινό αλλά και να διευκολύνει την πρόσβαση σε υπηρεσίες , να ξεναγήσει εντός και εκτός κτιρίων επισκέπτες , προμηθεύεται μια συσκευή από το siteτης εταιρείας με πολύ μικρό κόστος η οποία εκπέμπει για περίπου 2 χρόνια αδιάκοπα ένα bluetoothσήμα, το οποίο λαμβάνουν τα συμβατά κινητά σε απόσταση έως και 70 μέτρα.

Στη οθόνη, εμφανίζεται αρχικά ένα μήνυμα και στη συνέχεια οι πληροφορίες που επιθυμεί να μεταδώσει ο ιδιοκτήτης του miipharos. Οι πληροφορίες παρέχονται προσωποποιημένα σύμφωνα με το προφίλ του χρήστη , μπορούν να μεταβάλλονται εύκολα μέσα από το pc, το tabletή και το κινητό του ιδιοκτήτη , ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγιστο αριθμό ατόμων που θα λαμβάνουν ταυτόχρονα την πληροφορία. Η συσκευή δεν απαιτεί σύνδεση με ρεύμα ή internetκαι έτσι είναι εύκολο να τοποθετηθεί παντού ακόμα και στο αυτοκίνητο ή στην τσάντα του χρήστη. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα να αναβαθμίζεται το λογισμικό της συσκευής από τον «αέρα» χωρίς ειδικές γνώσεις.

Έτσι, για παράδειγμα μπορεί ένα κατάστημα να δώσει μια προσφορά στους πελάτες που διέρχονται κοντά του σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, άλλο κατάστημα να προσφέρει έκπτωση σε όποιον επισκέπτεται τακτικά το χώρο του , ένα supermarketνα ειδοποιήσει για μια προσφορά όταν πλησιάζουμε σε κάποια προϊόντα , ή όταν τα έχουμε σημειώσει στην λίστα αγορών μας. Τα μουσεία παρέχουν πλέον multimediaξεναγήσεις σε διάφορες γλώσσες χωρίς τις γνωστές ίσως άκομψες μέχρι τώρα συσκευές. Ενώ δήμοι , Ταξί και μέσα μαζικής μεταφοράς , μας ξεναγούν και μας ενημερώνουν όσο κινούμαστε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η μεταδιδόμενη πληροφορία μπορεί να είναι από απλό κείμενο , φωτογραφία , βίντεο ακόμα όμως και μια πληρωμή εισιτηρίου , κράτηση δωματίου, Facebookcheckinκαι απεριόριστες άλλες χρήσεις οι οποίες δεν απαιτούν καμία γνώση προγραμματισμού από το χρήστη.

Παγκοσμίως η πρόσβαση στο internetγίνεται πλέον όλο και με αυξανόμενο ρυθμό από κινητές συσκευές. Η KerverusIT (CY) Ltd, με την ειδική τεχνολογία που διαθέτει, ανιχνεύει τον τύπο της συσκευής με την οποία ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο περιεχόμενο και έτσι μπορεί να προβάλει ταυτόχρονα διαφορετικά optimizedπεριεχόμενο για τα iPhone , τα iPad ή άλλα tablets , ενώ δίνει τη δυνατότητα ακόμα και στα υπάρχοντα sitesνα προβάλλονται optimizedστις κινητές συσκευές.

Η KerverusΙΤ η οποία έχει ήδη αναπτύξει τη συγκεκριμένη τεχνολογία , διαθέτει τις δικές τις συσκευές προϊόντα εσωτερικής RnDδιεργασίας και τις οποίες πολύ σύντομα θα διαθέσει στο ευρύ κοινό στη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ λιανική τιμή. Ενώ ταυτόχρονα θα δίνει πρόσβαση στην βάση δεδομένων και σε μια πληθώρα στατιστικών στοιχείων και άνω των 70 παραμετροποιήσεων. Ενώ με το λογισμικό που έχει αναπτύξει καθιστά τις συσκευές εντοπίσιμες όταν κλαπούν και άχρηστες στον «παράνομο» κάτοχο , ενώ με το πρόγραμμα ισόβιας εγγύησης η συσκευή αντικαθίσταστε κρατώντας τις ρυθμίσεις τις.

Σημαντικά στοιχεία επίσης είναι ότι θα δίδεται 24ώρη (24/7) υποστήριξη στους επισκέπτες του siteτης εταιρείας , τους χρήστες , πελάτες αλλά και μεταπωλητές. Όμως το σημαντικό επίσης γεγονός είναι ότι ανοίγει νέους δρόμους για τους διαφημιστές και γενικότερα ανθρώπους της προβολής και διαφήμισης διότι με το κορυφαίο σύστημα affiliatemarketingπου έχει εγκαταστήσει , ο κάθε ενδιαφερόμενος από τον απλό φοιτητή ως την μεγάλη διαφημιστική εταιρεία μπορεί να γίνει μεταπωλητής των υπηρεσιών παγκόσμια , να αμείβεται με πολύ υψηλά ποσοστά επί των πωλήσεων , τις οποίες θα παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο 24/7 στο κινητό του μέσω του ειδικού Appσε iOSαλλά και Androidσυσκευές.

Hεταιρεία οικολογικά ευαισθητοποιημένη, κάνει χρήση της νέας αυτής τεχνολογίας με υλικά και συσκευές φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα, ενώ προσφέρει και πρόγραμμα ισόβιας εγγύησης.

Πέραν από τις κλασσικές εφαρμογές στο χώρο του marketing, η KerverusIT, έχει σχεδιάσει να αναπτύξει εξειδικευμένες εφαρμογές για το χώρο της υγείας, του τουρισμού και των μουσείων, των υπηρεσιών ασφαλείας (security), και της πολιτικής.

Το BusinessPlanτου project, το οποίο καλύπτει την εμπορική ανάπτυξη του προϊόντος στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. σε πρώτη φάση, έχει ολοκληρωθεί από διεθνές team, υπό την επιμέλεια της CapitalMarketsExpertsA.E. και η επίσημη παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της προϊοντοποίησης και εμπορικής διάθεσης συσκευών και λογισμικού, αναμένεται να διοργανωθεί στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

Ενδιαφέρον για εγκαταστάσεις άμεσα έχουν επιδείξει εμπορικά κέντρα , μουσεία και supermarkets, ιατρικά κέντρα των οποίων τα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στο προσεχές μέλλον.

Σύντομά θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εμπορική πολιτική , τις τιμές αλλά και άλλα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Συμβατές συσκευές είναι όλες όσες χρησιμοποιούν Bluetooth 4 ή αλλιώς BluetoothSmartη BluetoothBLE, όπως iPhone 4Sκαι νεότερα , SamsungGalaxySseriesκαι ο κατάλογος όλο και μεγαλώνει.

Να σημειωθεί πώς το Bluetooth4 δεν καταναλώνει αξιόλογη ενέργεια ώστε να εξαντλεί την μπαταρία του κινητού ενώ σύμφωνα με παγκόσμια έρευα το 85%των χρηστών έχει ενεργοποιημένο το Βluetoothστη συσκευή του . Η Appleαπό την έκδοση λογισμικού 7 και μετά ενεργοποιεί το Bluetoothστις συσκευές εξ ορισμού.

Η KerverusITείναι θυγατρική της KerverusHoldingIT (Cyprus) PLC., εταιρίας εισηγμένης στη Ν.Ε.Α. αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών της Κύπρου (Χ.Α.Κ.), με διακριτικό στα ελληνικά ΚΕΡΒ, στα αγγλικά KERVκαι σχετικό ISINCY0102641111 .