Παγκόσμια διπλή βράβευση για τον ΟΤΕ TV

116

Διπλή διάκριση πέτυχε ο ΟΤΕ TV στα φετινά βραβεία PromaxBDA Global Excellence Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες και πιο δημιουργικές προτάσεις στο χώρο της τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας παγκοσμίως, για την onairταυτότητα και τα λογότυπα των αθλητικών καναλιών OTESPORT. Ο ΟΤΕ TVβραβεύτηκε και στις δύο κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε, ενώ ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή που διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση.

Ανάμεσα στους φετινούς νικητές βρίσκονται τα κανάλια FOXκαι NationalGeographic, το CNN, η TimeWarner, η SonyPicturesκαι η Showtime. Ειδικά στις κατηγορίες που συμμετείχε και διακρίθηκε ο ΟΤΕ TV, βραβεύτηκαν παγκόσμια δίκτυα αθλητικών καναλιών, όπως το ESPNκαι ο SKYSPORTSDeutchland.  

«Σχεδιάσαμε και λανσάραμε το νέο «αέρα» του OTETV, των αθλητικών αλλά και των κινηματογραφικών μας καναλιών το Μάιο του 2013, αναβαθμίζοντας, μαζί με τη σημαντική ενίσχυση του περιεχομένου σε όλες τις κατηγορίες, τη συνολική τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών μας. Η διπλή μας βράβευση σε ένα τόσο διακεκριμένο θεσμό παγκοσμίως όπως τα PromaxBDAGlobal Excellence Awards αποτελεί σπουδαία διάκριση για τον ΟΤΕ TV και μας κάνει υπερήφανους, καθώς φέτος ήμασταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή που βραβεύτηκε», δήλωσε σχετικά η υποδιευθύντρια Επικοινωνίας Marketing& AdvertisingSalesτου ΟΤΕ ΤV, Μαργιάννα Ψωμιάδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ TVκέρδισε:

  • Βραβείο Bronze στηνκατηγορία «Art Direction & Design: Sports Program Campaign», και
  • Βραβείο Bronze στηνκατηγορία «Art Direction & Design: Sports Program General Image Campaign».

 

Η βράβευση αφορά στο συνολικό σχεδιασμό και την παραγωγή της OnAirΤαυτότητας των αθλητικών καναλιών, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό των onairλογοτύπων, το δημιουργικό conceptκαι την τελική παραγωγή των σημάτων των καναλιών καθώς και όλου του πακέτου γραφικών, που δημιουργήθηκαν για το «ντύσιμο» των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ SPORT.  

Tα PromaxBDAPromotion, Marketing & DesignGlobalExcellenceAwardsαποτελούν κορυφαίο θεσμό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή εταιρειών από ολόκληρο τον κόσμο. H PromaxBDA είναι η διεθνής ένωση επαγγελματιών marketing στο χώρο της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας με πάνω από 10.000 μέλη παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων τηλεοπτικά δίκτυα και κανάλια, εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου κα.