ΟΤΕ TV: Διαγωνισμός για την επίσημη πρεμιέρα του “Ουζερί Τσιτσάνης”

93

Η μεγάλη ελληνική παραγωγή από τον Μανούσο Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης» κάνει επίσημη πρεμιέρα την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ο  OTETV, συμπαραγωγός της ταινίας, προσφέρει στους συνδρομητές του, μέσω διαγωνισμού, 50 διπλές προσκλήσεις για την εκδήλωση.

Η πρεμιέρα του «Ουζερί Τσιτσάνης» θα πραγματοποιηθεί στο Παλλάς, παρουσία του σκηνοθέτη, των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της ταινίας, ενώ η προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Feelgood θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Για να μπουν στην κλήρωση για μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του OTETV, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν πρώτοι τη νέα ταινία του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, μπορούν να στείλουν, έως τις 17 Νοεμβρίου, το μήνυμα «ΠΡΕΜΙΕΡΑ» στο 19129[1].

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA μέσα στο 2016.

Μέσα από το πρόγραμμα συμπαραγωγών του ο ΟΤΕ TVστηρίζει την ελληνική κινηματογραφία και τους δημιουργούς της. Για τη σεζόν 2015-16, το πρόγραμμα του OTETV περιλαμβάνει σπουδαίες ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ.           

[1] Χρέωση 0,11€/sms. Όροι και προϋποθέσεις στο www.otetv.gr/news