ΟΤΕ: Μουσικές βραδιές τον Σεπτέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής

45

Οι συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής  με την υποστήριξη του ΟΤΕ συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μαγικές βραδιές θα χαρίσουν οι Imam Baildi, το μουσικό σύνολο Κίθαρις και ο Νίκος Ξυδάκης.

 

Πάντα κοντά σε σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, ο ΟΤΕ προσφέρει στους συνδρομητές του το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν εισιτήρια με έκπτωση 50%[1], για όποια συναυλία θέλουν να παρακολουθήσουν.

 

Το Πρόγραμμα Συναυλιών στον Κήπο ξεκίνησε τον Ιούνιο με συναυλίες γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, στη μοναδική ατμόσφαιρα ενός καταπράσινου κήπου μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ζήσει ξεχωριστά μουσικά «ταξίδια», με άρωμα καλοκαιριού, με τους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Κωνσταντίνο Βήτα, Ευανθία Ρεμπούτσικα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

 


[1] Με την επίδειξη ενός λογαριασμού ΟΤΕ οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έως δύο εισιτήρια. Η προσφορά ισχύει για αγορά από τα εκδοτήρια του Μεγάρου. Για περισσότερες  πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής: http://www.megaron.gr