ΟΤΕ: Γρήγορο internet για τους ταξιδιώτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

120

Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής, διασκέδασης και δωρεάν χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών δημιούργησε ο ΟΤΕ, σε κεντρικό σημείο στις αναχωρήσεις του Διεθνoύς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε έναν άνετο και ευχάριστο χώρο έκτασης 85 τ.μ., με σύγχρονη αισθητική, όλοι οι επιβάτες με οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο αλλά και οι επισκέπτες του αερολιμένα Αθηνών έχουν τη δυνατότητα  να πλοηγηθούν ελεύθερα στο internet με ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, αξιοποιώντας ένα από έξι διαθέσιμα tablets, και να παρακολουθήσουν σε high definition το πρόγραμμα του ΟΤΕSport 1, του αθλητικού καναλιού του ΟΤΕ TV με αποκλειστικό περιεχόμενο από κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται το ΟΤΕ Sitting Area έχουν επίσης στη διάθεσή τους φορτιστές κινητών τηλεφώνων, αλλά και παροχές ρεύματος για να φορτίσουν το κινητό, το laptop ή το tablet πριν από το ταξίδι.

Το ΟΤΕ Sitting Area δημιουργήθηκε ώστε οι επιβάτες των πτήσεων του αεροδρομίου να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν χωρίς κόστος τις νέες, προηγμένες υπηρεσίες του ΟΤΕ. Το δίκτυο VDSL της εταιρείας φέρνει ταχύτητες internet έως 50 Mbps σε περισσότερα από 1.000.000 νοικοκυριά. O ΟΤΕ TV προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας να απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες τον χρόνο και 25 πρεμιέρες τον μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια.