ΟΤΕ & Cosmote στο Athens Digital Arts Festival

86

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών,AthensDigitalArtsFestival (ADAF), υποστηρίζουν με τα ευρυζωνικά δίκτυα και τις υπηρεσίες τους ο ΟΤΕ και η COSMOTE, δίνοντας μια νότα υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας.

 

Από τις 21 έως τις 24 Μαΐου, στην Διπλάρειο Σχολή στην Πλατεία Θεάτρου, το AthensDigitalArtsFestival θα παρουσιάζει εκθέσεις, προβολές, live performances, workshops και διεθνή αφιερώματα που προβάλουν έργα τέχνης βασισμένα στις ψηφιακές τεχνολογίες.

 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, που στηρίζουν ο ΟΤΕ και η COSMOTE ως Χρυσοί Χορηγοί, στην κατηγορία “Web Art with OTE VDSL”, μέσα από διαδραστικές εφαρμογές το κοινό μπορεί να συνδυάσει εικόνες, ήχους και σχήματα στην οθόνη του και να τα επικοινωνήσει στους φίλους του μέσω των socialnetworks, αξιοποιώντας τις γρήγορες ταχύτητες του δικτύου VDSL του ΟΤΕ. Συμμετέχοντας σε ένα κυνήγι θησαυρού μέσα από το διαγωνισμό «OTEVDSL 5 elements», οι επισκέπτες θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα Smartphone. Το OTE VDSL θα βρίσκεται και στο εργαστήριο “Superglue – Online Independence”, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους τοπικό δίκτυο, χρησιμοποιώντας προεγκατεστημένους serversπου θα είναι διαθέσιμοι για το κοινό.  

 

Μέσω της εικονικής βιβλιοθήκης του Cosmotebooks.gr, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 21 τίτλους βιβλίων σχετικά με computing, τεχνολογία, τέχνες, αρχιτεκτονική και φωτογραφία.Με τρεις μόνο κινήσεις οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο της αρεσκείας τους με την εφαρμογή CosmoteΒooksFastbuy[1] για Smartphones, η οποία συνδυάζεται αποτελεσματικά με την τεχνολογία των QRCodes.

 

Τέλος, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαύσουν μια όμορφη μουσική βραδιά, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 22:00, με αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα του Jumping Fish της COSMOTE, όπως οι Echo Trai, Ex-Girlfriend’s Perfume και Idra Kayne.

[1] Η εφαρμογή CosmotebooksFastbuy είναι διαθέσιμη σε Smartphones με λειτουργικό Android και iOS. Για την χρήση της εφαρμογής απαιτείται η εγκατάσταση της από το GooglePlay ή το Appstore.