ΟΤΕ-Cosmote: Διαγωνισμός Business IT Excellence στο Internet of Things

51

Με τον νέο διαγωνισμό BUSINESS IT EXCELLENCEο ΟΤΕ και η COSMOTE,καλούν όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του InternetofThings να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€ αλλά και συνεργασία με τον ΟΤΕ ή την COSMOTE.

Ο διαγωνισμός πουξεκινάει στις 20 Απριλίου θα δώσει την ευκαιρία στους νικητές να λανσάρουν τη λύση τους σε ακόμη 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το email τους στο www.businessitexcellence.gr για να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα ζητούμενα του διαγωνισμού, όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

Το InternetofThings, η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ μηχανών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση παρέχει αμέτρητες δυνατότητες τόσο για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας όσο και για τις απαιτητικές διαδικασίες των επιχειρήσεων. Ο OTE και η COSMOTEμέσω των τεχνολογικά προηγμένων υποδομών τους, προσφέρουν συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις στον τομέα του InternetofThings, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.