Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ Str33t στου Παπάγου!

86

Το 1ο STR33T BasketballTournamentστου Παπάγου ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κλειστό Γήπεδο «Σαλούν».

Ομάδες από πολλές περιοχές της Αθήνας συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν και να αγωνιστούν σε ρυθμούς STR33T! Τρίποντα, καρφώματα, ασίστ και πολύ πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης!

Θριαμβευτές στην κατηγορία των Αντρών (18+) οι MINIONS αποτελούμενοι από τους Έτι, Ματέι, Γιώργο και Bobby, που επικράτησαν στον συναρπαστικό τελικό των GINTONICμε σκορ 14-12. Στους ημιτελικούς οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν απέναντι στους ΠΙΣΣΑ ΤΙΜ και τους ENGKIDS+ONE, αντίστοιχα, δείχνοντας και το υψηλό επίπεδο του τουρνουά. MVPτης διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Γιώργος Γκιουζέλης από τη νικήτρια ομάδα των MINIONS!

Τις βραβεύσεις έκαναν οι Μιχάλης Υφαντής και Στέργιος Κουφός, με τους νικητές να λαμβάνουν μετάλλια και συσκευές κινητών προσφορά της ALCATELONETOUCH!

Το Σάββατο, δύο ομάδες προερχόμενες από τον Παπάγο επικράτησαν στις μικρές κατηγορίες. Οι ΨοLAKERSστην U17 και οι DOOKIESστην κατηγορία U15!

Η διοργανώτρια αρχή του STR33T, ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΣ και ο χορηγός επικοινωνίας EBASKET.GRευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες και δίνουν ραντεβού για το επόμενο STR33T !