Ολοκληρώθηκε το Huawei Road Show 2013

66

Το φορτηγό επίδειξης της Huawei που από τις 20 μέχρι και τις 23 Μαΐου 2013 βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την στάση του στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που θέλησε να γνωρίσει από κοντά τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της εταιρίας HUAWEI.

 

Η Huawei είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων ICT (Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού) σε παγκόσμιο επίπεδο, με όραμα τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από την επικοινωνία. Τα προϊόντα και οι λύσεις της διατίθενται σε περισσότερες από 160 χώρες και εξυπηρετούν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Ύστερα από προσπάθεια περισσότερων από εννέα χρόνων στην Ελλάδα, η Huawei εξυπηρετεί πλέον σχεδόν όλους τους παρόχους τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, WIND, Forthnet, CYTA κλπ., προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσιών εφαρμογών, με δυνατή τοπική παρουσία. Εκτός από τον τομέα των κομιστών, η Huawei τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μάρτυρας σημαντικής ανάπτυξης του Ελληνικού επιχειρηματικού τομέα καθώς και αυτού της αγοράς τερματικών.

 

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης έκθεσης, η εξειδικευμένη ομάδα της Huawei Ελλάδος ξενάγησε συνολικά πάνω από 300 επισκέπτες, μεταξύ άλλων παρόχους τηλεπικοινωνιών, Ρυθμιστικές Αρχές, κέντρα ερευνών, δημοσιογράφους κτλ., στον κόσμο της HUAWEI παρουσιάζοντας ένα ευρύ και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών σταθερών και κινητών δικτύων.

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία συνομιλήσουν με τους ειδικούς της εταιρίας, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και demos εξειδικευμένων συστημάτων και να δουν από κοντά ακυκλοφόρητα προϊόντα της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων των νέων προτάσεων Smartphone της Huawei που δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά (Ascend Mate, Ascend P2 και MediaPad Link 10” και MediaPad Vogue tablets) σε συνδυασμό με τα πιο πρόσφατα Smartphone που κυκλοφόρησαν (Huawei Honor2, Ascend W1, Ascend G510, Ascend Y300) και τα LTE modems (E5776 LTE).

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα, κος Jeffrey Zhou Jun, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κοινό, στους πελάτες και συνεργάτες μας, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας και να συζητήσουμε μαζί τους για την εφαρμογή των λύσεων αυτών, με βάση τις δικές τους ανάγκες. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα».