Όλοι έτοιμοι για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών – Κυριακή 11 Νοεμβρίου

26

Έτοιμη για τη συμμετοχή της στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών (ΚΜΑ) καθώς και στους αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ. είναι η WIND Running Team  που χθες ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της εν όψει της διοργάνωσης. Η ομάδα με τα χρώματα της WIND, Επίσημου Χορηγού της διοργάνωσης, λαμβάνει για δεύτερη φορά μέρος στους αγώνες και είναι η πολυπληθέστερη ομάδα που έχει λάβει ποτέ μέρος στον ΚΜΑ, καθώς αριθμεί περισσότερους από 1500 δρομείς.  Η WIND Running Team  τρέχει πάντα για καλό σκοπό και φέτος θα στηρίξει με τη συμμετοχή της το έργο της ΕΛΕΠΑΠ καθώς για κάθε δρομέα της ομάδας η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 10€.

Στη WIND συμμετέχουν και 9 «πρεσβευτές», οι Εύα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Ευγενία Μανωλίδου, Δούκισσα Νομικού, Νικολέττα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη και Χρήστος Φερεντίνος, που θα τρέξουν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου για να ενισχύσουν τα παιδιά με αναπηρία. Για κάθε έναν από τους οποίους η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000€.

Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ ενισχύουν και οι φίλοι της WIND Running Team  μέσω του Facebook και την εφαρμογή « Ένας αγώνας για όλους, μία ζωγραφιά από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» στη σελίδα της  WINDΟι χρήστες  μπορούν να δουν τις ζωγραφιές που ετοίμασαν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, και να μοιραστούν τη ζωγραφιά της επιλογής τους με τους φίλους τους. Για κάθε ζωγραφιά που μοιράζεται, η WIND αυτόματα προσθέτει 1€ στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνει για την ΕΛΕΠΑΠ. Ήδη περισσότεροι από 6000 άνθρωποι έχουν μοιραστεί ζωγραφιές των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.