Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την ασφάλεια λογισμικού στο “OWASP AppSec Research”, της Αθήνας!

53

Από τις 10 έως 13 Ιουλίου, το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών φιλοξενεί στην Αθήνα το κορυφαίο συνέδριο για την ασφάλεια λογισμικού: “OWASP AppSec Research”.

Το OWASP AppSec Research είναι το κορυφαίο συνέδριο για την ασφάλεια λογισμικού στην Ευρώπη.  Κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 300 ειδικούς, απ’ όλο τον κόσμο για να συζητήσουν και να μοιραστούν πρωτότυπες ιδέες, πρωτοβουλίες και σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις. Φέτος, φιλοξενείται στην Αθήνα από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 10-13 Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα ετήσια, διεθνή συνέδρια που διοργανώνει το OWASP.  Τα συνέδρια αυτά έχουν ιδιαίτερα πρακτικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε όλους όσοι ασχολούνται με το λογισμικό: developers, analysts, architects, project managers, ειδικούς ασφάλειας, αλλά και Clevel executives (Τομεάρχες, Υποδιευθυντές, Διευθυντές, Security Officers, CIOs, κ.λπ.) που ενδιαφέρονται για τους κινδύνους ασφάλειας των εφαρμογών. Το OWASP απαλλαγμένο από πιέσεις εταιριών και χορηγών (απαγορεύονται αυστηρά οι παρουσιάσεις προώθησης εταιριών) προσφέρει την πλέον αντικειμενική ματιά στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας του Internet και για το λόγο αυτό τα συνέδρια που διοργανώνει χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης.

Κατά τις πρώτες δύο μέρες του συνεδρίου έμπειροι επαγγελματίες, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι στον τομέα τους, παρέχουν πρακτικές εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου σε θέματα που κινούνται γύρω από την ασφαλή ανάπτυξη εφαρμογών, τον έλεγχό τους αλλά και την ασφάλεια σε mobile συσκευές.