OKTABIT Vero tablet A8826

95

Η νέα πρόταση της Oktabit με διαστάσεις 8 ιντσών

Κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά το νέο μέλος της σειράς Vero Tablet, που συνδυάζει φορητότητα, χρηστικότητα, ποιότητα και επιδόσεις. Μία ταμπλέτα με πολλές δυνατότητες και σε προσιτή τιμή

Το νέο Vero Tablet Α8826 αποτελεί μία πρόταση για τον καθημερινό χρήστη η οποία ισορροπεί ανάμεσα στη διασκέδαση και στη δουλειά γραφείου.

Η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επαφή με φίλους στα δημοφιλή social networks, το gaming, η ανάγνωση e-books και η αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube είναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Vero A8826.

Απολαυστικό και πρακτικό

Τόσο το μέγεθος όσο και το μικρό βάρος του (μόλις 456 γραμμάρια) το καθιστούν ιδανικό, ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού, ενώ σε συνδυασμό με το 4:3 format της οθόνης του παραμένει ιδιαίτερα λειτουργικό. Η capacitive οθόνη του, με διαγώνιο 8 ίντσες, είναι πολλαπλής αφής, διακρίνεται για την πιστότητα των χρωμάτων της και δημιουργεί ένα ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η οθόνη προστατεύεται από γυάλινη επιφάνεια, η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία από μικροεπαφές που προκαλούν σημάδια.

Διαθέτει δύο κάμερες ιδανικές είτε για βιντεοκλήσεις με φίλους και συγγενείς είτε για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, οι οποίες όμως δεν απευθύνονται στους απαιτητικούς φωτογράφους (ερασιτέχνες και μη), αφού η βασική κάμερα είναι στα 2 megapixels και η μπροστινή στα 0,3.

Έχει αποθηκευτικό χώρο 8 GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μία microSD κάρτα έως τα 32 GB, ώστε να αποθηκεύονται ακόμη περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες.

Η ποιοτική κατασκευή του Vero A8826 ολοκληρώνεται με την πίσω όψη, η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, υλικό που προσδίδει στιβαρότητα.

Διπύρηνη ισχύς

Βασίζεται στον διπύρηνο επεξεργαστή Cortex A9 (Amlogic 8726-MX) με μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας μέχρι το 1,5 GHz για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας, ο οποίος διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις του. Επιπρόσθετα, ενσωματώνει κάρτα γραφικών Dual Core Mali 400.

Η μνήμη του συστήματος είναι τεχνολογίας DDR3 και ανέρχεται στο 1 GB.

Η συσκευή έρχεται με λειτουργικό Android 4.0

Το Vero Tablet Α8826 είναι εξοπλισμένο με mini USB 2.0 και θύρα HDMI, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλο monitor. Για την ασύρματη διασύνδεσή του διαθέτει Bluetooth για ανταλλαγή αρχείων με το κινητό ή ακόμη για σύνδεση ασύρματου πληκτρολογίου και, φυσικά, Wi‑Fi.

Άποψη

Το Vero Tablet Α8826 είναι μία συσκευή με καλή κατασκευή. Ο επεξεργαστής του είναι αρκετά ισχυρός για να καλύψει τις ανάγκες του καθημερινού χρήστη, ενώ η κάρτα γραφικών ανεβάζει το επίπεδο της οπτικής απόλαυσης. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του μπορεί να μην αποτελούν ιδιαίτερο κίνητρο, η τιμή του όμως ισοσταθμίζει το γεγονός. Καλύπτεται από ετήσια εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 159 ευρώ.

 

Vero Tablet A8826 8”

Οθόνη: 8 ιντσών, capacitive, πολλαπλής αφής, 1.024×768 pixels

Επεξεργαστής: Διπύρηνος Core Cortex A9 (Amlogic 8726-MX), 1,5GHz

Λειτουργικό: Android 4.0

Μνήμη: 1 GB, επεκτάσιμη έως τα 32 GB με microSD

Αποθηκευτικός χώρος: 8 GB

Κάμερες: 2 megapixels (βασική), 0,3 megapixels (βιντεοκλήσεων)

Συνδεσιμότητα: WiFi 820.11/b/g/n, Bluetooth

Άλλο: USB 2.0, HDMI, έξοδος ακουστικών, είσοδος μικροφώνου, gsensor, μπαταρία 4.000 mAh/3,7 V

Διαστάσεις: 207x159x10 χλστ.

Βάρος: 456 γραμμ.