Οικογενειακό πακέτο από τη hol

744

Η hellas online εμπλουτίζει τις υπηρεσίες double play και παρουσιάζει το νέο πακέτο hol double-play Vodafone family που μειώνει σημαντικά τα έξοδα της επικοινωνίας όλης της οικογένειας!

Το hol double-play Vodafone family είναι η μοναδική υπηρεσία που συνδυάζει σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ADSL Internet με 300′ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς 4 επιλεγμένους αριθμούς Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής), 300′ δωρεάν χρόνο για κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας και πρόσβαση στο internet με ταχύτητα 8 Mbps. Με το νέο πακέτο, οι πελάτες τόσο της hellas online όσο και της Vodafone, απολαμβάνουν πραγματική οικονομία και περισσότερη δυνατότητα επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νέα υπηρεσία hol double-play Vodafone family προσφέρεται σε νέους ή υφιστάμενους συνδρομητές Vodafone που έχουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone (από € 15 και άνω) με πάγιο στα € 25 το μήνα για πάντα, ενώ όλοι οι άλλοι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την υπηρεσία στα € 30 το μήνα.

Επιπλέον η υπηρεσία παρέχει:

  • Διατήρηση αριθμού της υπάρχουσας τηλεφωνικής γραμμής ή παροχή νέου αριθμού από τη hol
  • Δωρεάν ασύρματος (Wi-Fi) εξοπλισμός
  • Δωρεάν βασικό και εμπλουτισμένο πακέτο ψηφιακών ευκολιών
  • Οnline πρόσβαση στον μηνιαίο λογαριασμό
  • Απεριόριστους λογαριασμούς e-mail της μορφής user@hol.gr

Για να αποκτήσετε τη νέα υπηρεσία hol double-play Vodafone family, κάντε online αίτηση στο www.hol.gr, καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.