Οι “Windows 10 Σούπερ Ήρωες” βρίσκονται ανάμεσά μας!

65

Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10,των καλύτερων Windowsπου δημιουργήθηκαν ποτέ, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Windows 10 Super Ήρωες” με πρωταγωνιστές τους Edge, Helloκαι Defender! Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι fansτων Windows 10 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους superήρωες στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού,  καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να αναρτήσουν τη selfieτους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook, διεκδικώντας απίστευτα Windows 10 δώρα!

 

Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως ο νέος browserMicrosoftEdge, το WindowsHello, ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10, και ο WindowsDefender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows,παρέχοντας τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

 

Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/heroes10.