Οι καλύτερες εφαρμογές σε μια σελίδα

86

 

Το Golden i σας παρουσιάζει τις καλύτερες εφαρμογές στο Ελληνικό iTunes Store για iPhone, iPod Touch, iPad και Mac!

Μέσα από το http://www.golden-i.gr/itunes μπορείτε να βλέπετε τη λίστα των δημοφιλέστερων εφαρμογών του Ελληνικού iTunes Store και μάλιστα σε σχεδόν πραγματικό  χρόνο αφού η λίστα ανανεώνεται αυτόματα κάθε τρεις (3) ώρες. Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPhone, iPod, iPad και το Mac σας, βρίσκονται καθημερινά στις διάθεσή σας κατανεμημένες σε δύο κατηγορίες, δωρεάν και με πληρωμή. Επιπρόσθετα μπορείτε να βλέπετε την κίνηση της δημοτικότητάς τους μέσα στο τελευταίο 24ωρο, καθώς και  τις αλλαγές στις τιμές τους. Όμως μην επαναπαύεστε … οι εφαρμογές  και οι προσφορές τους δεν μένουν στην ιστοσελίδα για πάντα, και οι τιμές τους μπορούν να αυξάνονται ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. Μία καθημερινή λοιπόν επίσκεψη κρίνεται απαραίτητη!

Οι εφαρμογές του Ελληνικού iTunes Store προσφέρονται με πλούσια θεματολογία και λειτουργικότητα και αφορούν σε όλα τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις… αναζητήσεις των χρηστών. Είναι για όλους! Για εκείνους που τους αρέσει να μην χάνουν λεπτό από τη δημοσιότητα, τα δρώμενα του αθλητισμού και του πολιτισμού, τα παιχνίδια, τις εξελίξεις του καιρού, τα νέα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία, τα βιβλία και τη μουσική, την τεχνολογία, τα φαρμακεία, την εκπαίδευση, τα κοινωνικά δίκτυα, τα οικονομικά, τα ταξίδια, την υγεία, τον τραπεζικό τους λογαριασμό κλπ. κλπ.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις…  στο Ελληνικό iTunes Store!

Τέλος εάν θέλετε να ενσωματώσετε τις λίστες αυτές στο δικό σας site μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο blog του Golden-i.