Οι καινοτόμες προτάσεις της Alcatel στην έκθεση IFA

87

Nέες σειρές τεχνολογίας κινητών Alcatelκαι νέες συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να καταπλήξουν, να ευχαριστήσουν και να εμπλουτίσουν τη ζωή, πρόκειται να παρουσιαστούν στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο. Επιπλέον, νέες σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες θα ανακοινωθούν.

Η Alcatel αναγνωρίζει ότι οι Millennials και οι καταναλωτές της γενιάς Ζ θέλουν να αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία με έναν τρόπο που να τους κάνει να αισθάνονται καλά – έναν τρόπο που να τους επιτρέπει να ζήσουν τη στιγμή, να μοιραστούν τη χαρά και να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Τώρα.

Η TCL Communication έχει αναπτύξει μια σειρά από κινητές συσκευές με το εμπορικό σήμα της Alcatel, από smartphones premium σχεδιασμού μέχρι δυναμικά tabletsκαι προϊόντα εικονικής πραγματικότητας, όλα ειδικά σχεδιασμένα για εικοσάρηδες… και, φυσικά, για πρώην εικοσάρηδες.

Εκτός από το λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων, στην έκθεση IFA  θα έχουμε την ευκαιρία να ανακοινώσουμε τις νέες συνεργασίες μας με τέσσερις από τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές 360° καμερών του κόσμου.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει την TCL Communicationείναι ο αριθμός των κέντρων R&D και το γεγονός ότι παρέχει end-to-end παράδοση των προϊόντων της με την επωνυμία Alcatel- από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παραδώσουμε κορυφαίες καινοτομίες πολύ γρήγορα, όπως όταν η εταιρεία ανακοίνωσε τη ναυαρχίδα της IDOL4 με το Virtual Reality headset στο MWC. Η έκθεση IFA ακολουθεί και οι επισκέπτες στο περίπτερο της Alcatel, όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα της μάρκας, αλλά και να μπουν στο κόσμο της εικονικής πραγματικότητας της Alcatel, με προϊόντα και εφαρμογές που είναι ένα βήμα μπροστά.