Οι επεξεργαστές Exynos της Samsung στα αυτοκίνητα επόμενης γενιάς της Audi

449

Τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Audi Progressive SemiConductor Program (PSCP)” ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών. Η εταιρεία θα παρέχει τους επεξεργαστές Exynos, που αποτελούν τη λύση “System-on-Chip (SoC)” της Samsung, για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός των αυτοκινήτων (In Vehicle Infotainment – IVI) της Audi.

Το πρόγραμμα “PSCP” της Audi παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010 με στόχο τη γρήγορη ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αξιοπιστίας, απόδοσης και ποιότητας των αυτοκινήτων. Ως ένας σημαντικός συνεργάτης, η Samsung θα προμηθεύσει τους επεξεργαστές Exynos για το σύστημα επόμενης γενιάς IVI της Audi.

Με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και υποστήριξη multi-display, οι επεξεργαστές Exynos, που αποτελούν προϊόν ναυαρχίδα της εταιρείας, μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα έως και σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς και οθόνες που βρίσκονται μέσα στο όχημα. Η εντυπωσιακή απόδοση της επεξεργασίας δεδομένων και γραφικών παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήσης στις οθόνες, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αλληλεπίδραση για τον χρήστη.

Από το 2010, οι επεξεργαστές Exynos της Samsung εξοπλίζουν έξυπνες συσκευές υψηλής απόδοσης, όπως smartphones, laptops και συστήματα πλοήγησης, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία στους καταναλωτές. Με την αξιοποίηση και βελτιστοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας για την αυτοκινητοβιομηχανία, η Samsung δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετική απόδοση για μία πιο ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Exynos της Samsung, μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.samsung.com/exynos.